Slm Tekrar Ben Valla 2 Sabahtir Iyi Baliğa Kaçiyorum Herkes Uyurken Bu Baliklarida Ayni Dünkü Düzende Tuttum Bu Seferkiler Hepsi Iriydi 4 5 Adette Orta Boy Geri Saldim Seneye Yakalamak Için Saygilarimla
Metin Bey elinize sağlık Fakat nerelisiniz? birde balıklar nerden cıkıyor?Gölmü deremi?Yem Solcanmı mısırmı? Sakaryamı?Kütahyamı? İstanbulmu?Birde İmza ayarları yaparsanız daha güzel olucak. Bereketli avlar dilerim
arkadaşlar bunları kamışlık sakaryanın aktığı bir koldan alıyorum imageler çekişi iyi olmadığından balıklar küçük gözüküyor diğer kardeşlerimden gördüm bende balıkların yanına balığın büyüklüğü anlaşılsın iye çeşitli şeyler koyacağım saygılAR RASTGELE
mesut abi gerideki fotolarda bilgilendirmiştim stoplu mantarlı diple alıyorum yem solucan çekmesi harika ancak sazan çok nazik vuruyor anlayana aşk olsun yakalamak anlamak dip zilliden zor ok4ey saygılar
metin arkadaşım balıklar küçük görünüyo umarım daha büyük balıklar yakalar ve küçüklri geri bırakırsın
Ellerinize sağlık ,avınıza saygı duyuyorum fakat gördüğüm kadarıyla livardaki balıklar biraz ufak gibi geldi bana ,yanlış görmediysem kınalı sazan galiba ,tebliğler 1/2 de gösterilen boy ve adet kısmında sazan ile ilgili bilgiler var inceleyebilirsiniz .