http://www.lineaeffe.it/CATALOGO_NOVITA/PDF/Canne/Carp.pdf bu sazan kamışlarından birisini kısmetse alacagım ama hangisini önerirsiniz? ben ambassodor veya traveller carp modelini düşünüyorum ama genede sazancıların fikrini almak isterim belki başka modelini tavsiye ederler
yav yezınırken senın yazını gordum.cınekop işini bırakıp sazanamı başlıcen abı sazan bende avladım ama sazanda kamış neden bu kadar onemlı anlayamadım.bır bılmedıgım mı var
sazana yazın şlimdiden hazırlık yapalım bu sene sazan konusunda biraz staj yaptık bu yaz inşalalh sazanın gözüne vuracagım
ben sazan ılk defa bu ses agustosta avladım .mukemmel abı.oltanın arkadan ayarlarını bıraz gevsek bırakırsan bence kamışın cok onemı yok.tabı ben oyle 8-9 kg lık balık cekmedım en buyugu 3-4 kg cıvarıydı.ama makaralı oltayı yenı almıştım.arkasından gevsetmeyı unutmusum.bı tane cok buyuk geldı ılk cekışımde 40 lık mısınayı koparttı.yazık oldu.ama etı ıyı degıl bu balıgın ya yenmıyo pek .tutması guzel ama
ben hiç tutamdim sazan israil bol tuttum fakat hedef harbi sazanlar hanım bile solladı beni tuttugu israil bir kiloya yakın
ben ısraıl hıc tutmadım.ama balıkesırı ıstıla etmışler herhalde.yakında senın kız da ava başlar artık tadının kotu oldugunu soyluyolar ısraılın.
Erdem sazan avında makine'nin çekeri önemli bence , kamış ikinci planda, 4 tane makaralı oltam var değişik marka ve kalitede , sıradan şeyler, ama hiç yolda bırakmadılar, daha çok teleskobik oltaları tercih ediyorum, 3.60 karbon bir kamış bence ideal, uçtaki parça içi dolgulu bir olta tercih et, malzeme aldığım dükkanda görmüştüm, DAM marka bir olta, boy 3.60 toplandığında 60 cm, ayrıca sap kısmı'da içerden uzatılabiliyor, atçek içinde kullanılabilir. okadar bol çeşit varki karar vermek gerçekten zor, kolay gelsin,
http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=23-27-50270 erdem abi ben en kısa zamanda bunu alacam katlanınca 43 cm sazana da kullnacam kıyıdan turnayada levrek vs ......
Emrecan malzeme at-çek için iyi görünüyo ama sazan için 10-50 gram atardan daha fazlasına ihtiyacın olacak...
evet abi haklısın ama bu kamısı almamdaki esas amaç katlanıp kısacık olması çantama koyabilmem 50 grlık bi gezer kursunlu tek kancalı bi takımı atmakta sorun cıkarmz heralde....
Ben sazan oltalarımda genelde yaylı sistem kullanıyorum. kamışlarımın 3 tanesi alba star lucky 2770 serisinden 3,50 kamışlardı.hem ucuz hem çok sağlam çıktılar.3 tane daha sipariş ettim. 100-150 gr atarlı ama belki daha ağır atışlar bile yapmışımdır 4 senedir çıt demedi.