ben su an ıspartada okumaktayım memleketım manısaya gıdınce salıhlı demır kopru barajına cok ozledıgım sazan avına gıtmek ıstıyorum ama sazan hangı havada cıkar yanı havalar cok soguk yanı 2-3 hafta sonra gıtmek ıstıyorum sazan veya yayın alma ıhtımalım var mı yada bu soguk havada balık alabılır mıyım ustalar yazın sular ısındıgında balık cıkar dıyorlar ama ben yazı bekleyemıcem galıba bu konuda fıkırlerınızı almak ıstedım rastgele
evet sular ısındığında balık çıkar...yani kış aylarında sazan avı çok zor bir ihtimal ama yazın çok iyi verim alırsın...özellikle yazın sabah gün doğarken bide akşam gün baterken balığın gelme saatidir...
evet sazan için havalar çok soğuk şu anda. sazan avlamak istiyorsan heleki trofe olsun dersen zannedilenin aksine gündüzün deli sıcağı ve gecenin ortasında avlanmalısın.ama 15-mart==15-haziran tarihleri arasında av yapma.
zaten gıdemem galıba havalar cok soguk sazanın yasak oldugu zamanı bılmıyordum bu sebeple ogrendıgım ıyı oldu en ıyısı bı 3 ay daha sabır o zaman....