daha önce paylaşılmışsa özür diliyorum. ama sazan oltası hazırlarken çok işe yarayacağını düşündüğüm harika bir video. işte sazanın oltaya gelişi böyle oluyormuş.. http://www.youtube.com/watch?v=-Hx4hB7ZPHQ
çok güzel video...hayvan nasıl basıyor yalnız...valla herhalde 1-2 kilo arası bir sazanı kıyıya almak çokta kolay olmasa gerek...normal yapısına göre çok fazlaca hızlı tepki veren bir balık...sazancıların işi çok zor buradan anladığım kadarı ile...
her çok güzel emeğe saygı yanlız merak ettiğim bu sazanlar 3 tane mısır tanesinin başına nasıl oluyorda bu kadar yoğunlukta toplanıyorlar
şöyleki: oltayı atan balıkçılar sık sık bölgeye bolca mısır serperek yemliyorlar. böylece balıkların o bölgeye toplanması sağlanıyor. bir çok amatör balıkçının yöntemi bu.
Daha önce izlemiştim,yine izledim ,çok faydalı video,teşekkür ederiz Sazan uğrunda en çok malzeme çeşidi çıkarılmış,avcılığı en ince detayına kadar incelenmeye çalışılan,belki de üzerine bu kadar büyük bir endüstri kurulmuş olan tek balık türü Turgay abi.Bunun temel nedeni de senin söylediğin işte,gücü kuvveti ve sudan çıkarırken verdiği haz...
9-10 saatlik bir videonun özetlenmiş hali. anladığım kadarıyla yemlemeden sonra balıklar toplanıyor oraya. zaten yukarıdan da kamerayla takip ediyorlar. ama, sazanın yemi nasıl aldığı ve oltayı nasıl hazırlamak gerektiği konusunda ciddi fikir verici buldum, linkini yayınladım.
paylaşım için çok teşekkürler sanırım FOX un videolarından biri hem bilgilendirme adına hemde ürün bilgilendirmesi hakkında zaten sazancıların çoğu bilir FOX markasını dünyada başı çeken firmalardan biri birde buna eş değer olarak KORDA markası var onun sitesine girip oradanda videoları izleye bilirsiniz çok faydalı videolar link aşşa http://www.korda.co.uk/ birde yorumlarda bu kadar balığın toplanması hakkında yorumlar var bu insanlar 10 15 gün gibi uzun süreli kamp kurup sürekli o bölgeyi yemliyorlar ve göldeki balığın çoğunluğunu oraya çekiyorlar ve bu şekilde avlanıyorlar yurt dışında tamamen spor amaçlı yapılmaktadır bu avcılık yakala bırak sistemi ile
Bu sazanlar biraz salak sanırım 50 tanesi İki saatte bir tane yemi bulup yiyemediler Ben genede seviyorum ama sazan balıklarını kendi hallerinde diğer canlıları öldürmeyen predator olmayan hayvanlar. Bana etliye sütlüye bulaşmayan kendi hallerinde kimseye zararı olmayan ama biraz saftrik arkadaşları hatırlattılar.