sazanın su altındaki görüntüleri

Konu, 'Videolar' kısmında konevii tarafından paylaşıldı.

1. konevii

konevii veysel

daha önce paylaşılmışsa özür diliyorum. ama sazan oltası hazırlarken çok işe yarayacağını düşündüğüm harika bir video. işte sazanın oltaya gelişi böyle oluyormuş..

http://www.youtube.com/watch?v=-Hx4hB7ZPHQ

2. modena

modena

çok güzel video...hayvan nasıl basıyor yalnız...valla herhalde 1-2 kilo arası bir sazanı kıyıya almak çokta kolay olmasa gerek...normal yapısına göre çok fazlaca hızlı tepki veren bir balık...sazancıların işi çok zor buradan anladığım kadarı ile...

3. Eray_1984

Eray_1984 ERAY

Favori Kamış:
    BARRACUDA 1000 300 CM GÖL KAMIŞ
    Favori Makine:
    BARRACUDA BR 50 F MAKİNA
    En İyi Avı:
    SAZAN 1,200 gr
    her çok güzel emeğe saygı yanlız merak ettiğim bu sazanlar 3 tane mısır tanesinin başına nasıl oluyorda bu kadar yoğunlukta toplanıyorlar

4. konevii

konevii veysel

şöyleki: oltayı atan balıkçılar sık sık bölgeye bolca mısır serperek yemliyorlar. böylece balıkların o bölgeye toplanması sağlanıyor. bir çok amatör balıkçının yöntemi bu.

5. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Daha önce izlemiştim,yine izledim ,çok faydalı video,teşekkür ederiz ;)

Sazan uğrunda en çok malzeme çeşidi çıkarılmış,avcılığı en ince detayına kadar incelenmeye çalışılan,belki de üzerine bu kadar büyük bir endüstri kurulmuş olan tek balık türü Turgay abi.Bunun temel nedeni de senin söylediğin işte,gücü kuvveti ve sudan çıkarırken verdiği haz...

6. barisbasci06

barisbasci06 Barış

Favori Kamış:
    Shimano Bestmaster
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 RB
    En İyi Avı:
    Hatırlamak zor..:)
    Burası nasıl bir yerki m2`ye 3-4 kiloluk 6-7 adet balık sığıyor anlamadım..way babam waayy..

7. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Harika bir paylasim.Tesekkurler...

8. konevii

konevii veysel

rica ederim faydalı olursa ne mutlu bana..

9. konevii

konevii veysel

9-10 saatlik bir videonun özetlenmiş hali. anladığım kadarıyla yemlemeden sonra balıklar toplanıyor oraya. zaten yukarıdan da kamerayla takip ediyorlar. ama, sazanın yemi nasıl aldığı ve oltayı nasıl hazırlamak gerektiği konusunda ciddi fikir verici buldum, linkini yayınladım.

10. turty

turty turan

Favori Kamış:
    FOX HORİZON SFD
    Favori Makine:
    FOX STRATOS FS 12000 MAG
    En İyi Avı:
    TROFE SAZAN 39.50 :) nasipse
    paylaşım için çok teşekkürler sanırım FOX un videolarından biri hem bilgilendirme adına hemde ürün bilgilendirmesi hakkında zaten sazancıların çoğu bilir FOX markasını dünyada başı çeken firmalardan biri birde buna eş değer olarak KORDA markası var onun sitesine girip oradanda videoları izleye bilirsiniz çok faydalı videolar link aşşa

http://www.korda.co.uk/

birde yorumlarda bu kadar balığın toplanması hakkında yorumlar var bu insanlar 10 15 gün gibi uzun süreli kamp kurup sürekli o bölgeyi yemliyorlar ve göldeki balığın çoğunluğunu oraya çekiyorlar ve bu şekilde avlanıyorlar yurt dışında tamamen spor amaçlı yapılmaktadır bu avcılık yakala bırak sistemi ile

11. 29519

29519

Bu sazanlar biraz salak sanırım :) 50 tanesi İki saatte bir tane yemi bulup yiyemediler :D
    Ben genede seviyorum ama sazan balıklarını kendi hallerinde diğer canlıları öldürmeyen predator olmayan hayvanlar. Bana etliye sütlüye bulaşmayan kendi hallerinde kimseye zararı olmayan ama biraz saftrik arkadaşları hatırlattılar.

12. konevii

konevii veysel

evet sazan gibisi yoktur..