merhaba , imza ayarlarını yaparsan size ona göre hitap edelim.Resim ekleme için arama motorundan resim ekleme yaz orda bulabilirsin
Resim eklemeyi burdan yapabilirsin ama balık resmi olacak meyve olmasın http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=6885
meyve güzelmiş tebrikler hangi yem mende merak ettim bide kaç kilo geldi biraz hikayede bekliyorum en kötü avınız böyle olsun
Gelmişler kuzular En kötü avınız böyle olsun tebrikler..Ben de yemleme , yem olta..hakkında bilgi biraz hikaye bekliyorum
yemleme için mısırı haşlayıp iki gün güneşte bırakın daha sonra bunları Bayan ten çorabının içine Ayçiçeği küspesi , mısır nişastası mısır unu ile doldurun ve yumruk büyüklüğünde top halinde bağlayın birkaç yerinden sigara delerek olta atacağınız yere atın balık kokuya gelip yemi ısıramadığından direk sizin taze süt mısır taktığınız oltaya gelir.bunu Çaylama içinde deneyebilirsiniz inanın at çek yaparsınız. simdiden rast gele... bu arada balık 2600 gr diğeri 1200 gr
Tebrikler kardeşim güzel av olmuş bereketli olsun, bu arada çaylama bir usulmü metodmu açıklarmısın anlıyamadım
Çaylama, diğer adıyla kızıl kanat anlattığım gibi yaparsan yen olarakta tavuk ciğeri takarsan süper balık tutarsın.