Sazlıbosna balık avı

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında GreenRoaD tarafından paylaşıldı.

1. GreenRoaD

GreenRoaD ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba pazar günü sazlıbosnaya balık avına giymeyi düşünüyorum. Geçen hafta öyle gezmek için gitmiştim israil sazanından başka balık yakalayan yoktu ama hepsi tırıvırı ile yakalıyorlar. Tırıvırı yasak fakat yakaladıkları israil sazanı olunca bişey demedim. Pazar günü birlikte gitmek isteyenler olursa bana ulaşsın.

2. fisherman19

fisherman19 Seyfullah Küçük

En İyi Avı:
    Lüfer ,750gr palamut
    abi bayramın 3.günü ordaydım...denemediğim yem kalmadı sazan yakalayabilmek için...inan bi kaç israil sazanından baska hiç bisey alamadım...yani anlayacağın orda insan boşa çabalıyor...yinede sen bilirsin ama ben başka yerlere gitmeni tavsiye ederim...

3. Ufuk26

Ufuk26 ufuk kötan

Favori Kamış:
    4.50 ceftain surf
    Favori Makine:
    Silverstar LEOPAR 60
    En İyi Avı:
    2 kücük gümüşcük
    Tırıvırı ülke genelinde yasaktır.Kaldiki sizde iyi biliyorsunuz kimse tırıvıryla israil sazanı avlamaya gitmez zaten yasak.Bu gibi avlanma çeşidi ne ahlaka nede kanunlara sığar atanda satanda avcılık gözünde en aşağılık insan sıfatındadır.Sizden ricam gördüğünüz yerde il veya ilçe jandarmasını aramanız.Harcıyacağınız 2 kontor 100 lerce balığın hayatını kurtarabilir.En azından gidin elinden alın kavgaysa kavganızıda edin sonunda haklı siz olursunuz.

4. cor

cor furkan

Favori Kamış:
    lineaffe spirit surf kamış
    Favori Makine:
    okuma safina noir 55
    Erdoğan abi bu pazar bende gidebilirim orda çokça israil alırsın ama levrek,inci balığı da çıkar ama sazan çok azdır yayında çıkar.3 iğneli dip yap solucan tak ikindiden sonra bile gitsen en az 2 kilo balık alırsın. RASTGELE

5. ozanyurt

ozanyurt OZAN YURT

Favori Makine:
    SHAKESPEARE MEDALIST
    En İyi Avı:
    YAYIN 2,5 KG
    Sazlı bosna da sazan almak bi hayli zor arkadaşlar öncelikle gölün derin yerlerini keşfetmeniz lazım sonra çok erken gitmeniz lazım sazan için solucan kullanmayın yoksa israil sazanı ile cebelleşirsiniz. Bu ara iri denebilecek boyutta tatlu su levreği çıkıyor. Bilginize