Arkadaşlar merhaba pazar günü sazlıbosnaya balık avına giymeyi düşünüyorum. Geçen hafta öyle gezmek için gitmiştim israil sazanından başka balık yakalayan yoktu ama hepsi tırıvırı ile yakalıyorlar. Tırıvırı yasak fakat yakaladıkları israil sazanı olunca bişey demedim. Pazar günü birlikte gitmek isteyenler olursa bana ulaşsın.
abi bayramın 3.günü ordaydım...denemediğim yem kalmadı sazan yakalayabilmek için...inan bi kaç israil sazanından baska hiç bisey alamadım...yani anlayacağın orda insan boşa çabalıyor...yinede sen bilirsin ama ben başka yerlere gitmeni tavsiye ederim...
Tırıvırı ülke genelinde yasaktır.Kaldiki sizde iyi biliyorsunuz kimse tırıvıryla israil sazanı avlamaya gitmez zaten yasak.Bu gibi avlanma çeşidi ne ahlaka nede kanunlara sığar atanda satanda avcılık gözünde en aşağılık insan sıfatındadır.Sizden ricam gördüğünüz yerde il veya ilçe jandarmasını aramanız.Harcıyacağınız 2 kontor 100 lerce balığın hayatını kurtarabilir.En azından gidin elinden alın kavgaysa kavganızıda edin sonunda haklı siz olursunuz.
Erdoğan abi bu pazar bende gidebilirim orda çokça israil alırsın ama levrek,inci balığı da çıkar ama sazan çok azdır yayında çıkar.3 iğneli dip yap solucan tak ikindiden sonra bile gitsen en az 2 kilo balık alırsın. RASTGELE
Sazlı bosna da sazan almak bi hayli zor arkadaşlar öncelikle gölün derin yerlerini keşfetmeniz lazım sonra çok erken gitmeniz lazım sazan için solucan kullanmayın yoksa israil sazanı ile cebelleşirsiniz. Bu ara iri denebilecek boyutta tatlu su levreği çıkıyor. Bilginize