Öncelikle herkeze hayırlı günler, Ben ve Babam balık tutmaya yeni başladık ve çok tecrübesiziz İstanbul sazlıbosna da balık tutmayı deniyoruz fakat tutabildiğimiz tek şey 'Testere' balığı bize ne yapmamızı tavsiye edersiniz nasıl orta boy balık tutarız yardımlarınızı bekliyorum lütfen boş geçmeyin Ve acemi balıkçı belgesi diye birşey duydum gereklimi Gerekliyse nasıl alırım Cevaplar için şimdiden teşekkürler reeling
Çevrende balık tutanlara bak. Tutabiliyorlarsa git yardım iste takımlarını incele. Bu esas olan. Hadımköyden indiğinde barajı ikiye bölen yoldan karşıya geçip 1 km gittiğinde yolun sağında küçük bir malzemeci var. Ona danış. Belge şart değil.. Rastgele.
sazlıbosnada turna,yayın ve sazan balığı da çıkıyor. Forumda bu balıkları yakalamak için uygun takım tarifleri var. Çok ağ atıldığından şikayetçi gidenler. Umarım birşeyler yakalayabilirsiniz .
Sazlıbosna da genelde israil sazanı sarı sazan turna yayın sudak ve nadiren aynalı sazan çıkar.Hepsinin avı yemi takımı farklıdır.Sazan için en iyisi mısırdır.Bir de avlanacağın bölgeye yemleme yaparsan daha iyi sonuç alırsın.