Merhaba arkadaşlar.Hafta sonu SAZLIBOSNAYA balıga kaçmayı düşünüyoruz.Ama bu mevsimde balık yaparmı kafamız karıştı.Şubat ayında hiç denemedik çünkü.DENEYİMLİ ARKADAŞLARDAN fikir ve tecrübelerini bekliyoruz.Şimdiden teşekkürler herkese rast gele
ben ocakta gittim tam olrak hatırlayamadım sanıyorum 14 veya 15 şiy di ayın hava güzel di gece saat 2 ye kadar takıldık 5,,6 adet sazan yakaladık yanlız ben anadolu yakasın da oturuyorum. ömerli barajına gittik ,,tabi fazla balık yok ama zil sesinin özlemini giderdik ..
Haklısınız Rıfat bey aceleyle yazdım mesajı,Detaya giremedim.Hedef balık SAZAN ve YAYIN Acaba suyun çok soguması itibarı ile hareketsizleştiler yeme falan bakmazlarmı.Ama diyorum bu kezde acıkınca mutlaka dolaşırlar.Anlayacagınız kararsız kaldım
Şefim ben Başakşehir de oturuyorum, oraları biraz bilirim. Sazlıbosna da mayıs tan önce birşey çıkacağını sanmam, 2 tane balık için oranın ayazını yemeğe değer mi siz karar verin... Ha unutmadan söyleyeyim, hayvar zamanında (şusıralar) balığı ağ ile boğuyorlar, snra da köyün girişinde akvaryuma koyup canlı hayvarı ile satıyor şeref yoksunları...
Bu mevsimde orada, çok isabetli yemleme ve çok uygun yem ile 2 gün boyunca 1 vuruş alırsanız kendinizi şanslı saymanız gerekir.
Osmana katılıyorum. geçenlerde b.çekmeceye gittim ben de nafile. 4-5 tane israil sazanı dışında balık yok. sabaha kadar da 3 çuval odun yetmedi ısınmamıza. Biz sabaha kadar ayazı yedik 3 balık için, şerefsizler sabaha karşı çektiler ağı topladılar nevaleyi.