selam arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum ve çok hoşuma gitti bende balık avı hastasıyım bu hafta sonu istanbul daki sazlıdere barajına gitmeyi düşünüyorum geçen sene gitmiştim ama barajda su çok düşük seviyelerdeydi ve aşırı kirliydi bu seneki durum nedir bilen yada giden varmı birde av yasağı varmı şuan o gölde onu öğrenmek istiyorum eğer gidersem tuttuğum balıkların resimlerini sizlerle paylaşmayı düşünüyorum hepinize teşekkürler
Serhat kardeşim hoşgeldin.Soruna cevap ararken bir zahmet ''Tanışma'' bölümüne git önce kendini bir tanıt. Sonra arkadaşlardan yakın zamanda o göle giden varsa sorularına cevap verirler
serhat bey, öncelikle hoşgeldiniz. tanışma katagorisinden kendinize bir tanışma konusu açarsanız diğer arkadaşlarda size hoşgeldin demek isteyeceklerdir ayrıca, forumumuz içinde türkçemizi düzgün kullanmaya özen gösteriyoruz. bu hususa dikkat ederseniz seviniriz lütfen eklediğim linki inceleyin. keyifli paylaşımlar dilerim http://www.balikavi.net/dokuman/teblig.php
Gitmedim ama Sazlıdere'de son yağmurlardan sonra su maksimum seviyededir; ancak havalar henüz balık için soğuk bence.Şu an yasak yok ,yakın zamanda başlayacaktır.En fazla birkaç İsrail sazanıyla dönersin gibi geliyor,rastgelsin! (Başlıktaki "plss" 'i düzelttim izninizle.)
Bu haftasonu bende Sazlıbosna gölüne gitmeyi düşünüyorum. Eskiden çok iyi turnalar çıkardı fakat son gittiğimde suyun seviyesi çok düşmüştü. Erdem beyin de söylediği söylediği gibi göllerdeki su seviyesi yükseldi. Fakat göldeki balık popülasyonunun ne durumda olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Yakın zamanda göle gidip avlanan arkadaşlarımız varsa yardımlarını bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Rast gele...
Selamlar Sazlıbosna'da genellikle turna avı yapılmakta, fakat turna av yasağı 1 nisanda kalkıyor. Ayrıca gölde sazan, yayın, kızılkananat ve israil sazanı bulunmakta ( levrek bulunduğunuda duydum, ama ben görmedim ). Avlamaya gideceğiniz balığı belirtirseniz daha kapsamlı yardım alabilirsiniz.
tatlı su balıkçıları kendini göstermeye başladı ben yarın sabah sazlıbosnada olta sallıyacağım,çeşitli yerlerde denemeler yapacağım. bakalım kısmetime ne çıkacak.
Kerem abi valla hangi balığın yasağı yoksa ona atarız bizim için fark etmez ((= Tuttuğumuz balıkların hepsini geri bıraktığımız için hangisinin olduğunun hiçbi önemi yok. Yeterki bize o mücadele zevkini yaşatsın Nedret abicim biz sanırım hava koşulları nedeniyle yarın Sazlıbosna'ya gitmeyi erteleyeceğiz =( Yarınki raporunu sabırsızlıkla bekliyor olacağım
sazlıdere barajında kesinlikle levrek var ben tuttum gecen sene ama bu sene durum ne bilemiyorum çünki su seviyesi gecen sene çok düşüktü. ve sınavlardan okuldan fırsat bulup gidemedim henüz