SAZLIK KANALDA BALIK TUTMAK :)

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında habib26 tarafından paylaşıldı.

1. habib26

habib26 habib

Selamınaleyküm abilerim, kardeşlerim haftasonu sazlık kanala balıga gidecegiz burda kadifeyle sazan var ben yem olarak sarımsaklısuda bekletilmis mısır solucan bide hamur yapacam bunlardan hangileri daha iyi verim yapar bide oltayı sazlıgamı atayım acıgamı atayım bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim

BALIKCI ABİLERİME,KARDEŞLERİME RASTGELE

çile çengelli çile çengelli

2. Fis-H-unter

Fis-H-unter Altayhan Dilek

sazlığa atmanız durumunda kancanız herhangi bir şeye takılabilir . Bence solucan ile mısır iyi iş yapar :)

3. habib26

habib26 habib

abi sarımsaklı suya koyacam mısırı koku yapsın diye birde sazlıkda iyi balık olur duyumu aldımda o yüzden sordum teşekkür ederim bilgilerin icin :)

4. fikoert

fikoert fikri

sağa sola takmam diyosan sazlıkların yakınına at ama bide balık yemi aldıkdan sonrası var tabi sıl önemli olanda bu bence dire ksazlıklara kaçar çıkarman zor olur gibi

5. habib26

habib26 habib

tamam abi sagolasın tesekkür ederim şamandıralı takım kullancam at cek gibi göl kamısı ile :)

6. MELİH BOYACI

MELİH BOYACI MELİH

Favori Kamış:
    Lineaeffe surf mill 420
    Favori Makine:
    Okuma Trio 55s
    habib kardeş solucan en iyi seçim olur.gölge yer bulursan ve de sazlıksa deme keyfine:)

7. pashcat

pashcat Onur

En İyi Avı:
    Kalkan, lüfer, Çipura
    Kardeş tek iğneli bir takım kullanırsan balığın iğneyi yuttuktan sonra sazlıklarda sana problem çıkarma ihtimalinide büyük oranda düşürürsün.

Yem olarak ise 3'ünüde dene.Anlarsın zaten balık hangisini seviyor.

Rastgele...

8. ErenSaruhan

ErenSaruhan Eren SARUHAN

Favori Kamış:
    SHIMANO Nexave - Vengeance
    Favori Makine:
    SHIMANO Exage 3000 & DAIWA MegaForce
    habib bu aralar adı sıklıkla duyulan bi sazlık bölge var tahminimce oraya gidiceksin. tek iğneli takım kullan. yem olarak mısır dene. solucanla küçük balıklar cok oynuyor. ama suda gezen şamandırayıda izlemek ayrı zevk tabi :) oltanı sazlıkların içinde kalan ufak açıklıklara at. sopayı elden bırakma geçen hafta sazanın biri aldı sopayıda gitti. sonra suya girmek zorunda kaldım :)

9. habib26

habib26 habib

melih kardeşim onur abim sagolasınız verdiginiz bilgiler icin cift igne varda teke düsürürüm Eren abi olacak o kadar balıgın zevkli oldugu kadar maceralı olanıda vardır benimde gidiyodu son anda tuttum ::) bütün avlarınız bol bereketli gecsin rastgele teşekkürr ederim EREN abi mesaj atarım sana gidecegim yeri belki dedigin yerdir :)

10. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    tek iğneli kullanacaksan açığa at üç iğneli kullanacaksan öncesazlık yanını yemle küspe ile sonra sazlığın 1mt yanına at tabi gölge olmasıda önemli sazlık yanı tabi

11. habib26

habib26 habib

teşekkür ederim ilyas abi senin fikrinde güzel deniyecegim bunu sağolasın :)

12. habib26

habib26 habib

teşekkür ederim ilyas abi fikrin güzelmis bunuda deniyecem teşekkür ederim sağolasın :)

13. Ufuk26

Ufuk26 ufuk kötan

Favori Kamış:
    4.50 ceftain surf
    Favori Makine:
    Silverstar LEOPAR 60
    En İyi Avı:
    2 kücük gümüşcük
    Kadife çıkan kanal nerde bakayım bende yerini öğrenmek istiyorum .Balığı 15 senedir görmedim :)

14. habib26

habib26 habib

sırdır abi söylenmez :) :)