Selamınaleyküm abilerim, kardeşlerim haftasonu sazlık kanala balıga gidecegiz burda kadifeyle sazan var ben yem olarak sarımsaklısuda bekletilmis mısır solucan bide hamur yapacam bunlardan hangileri daha iyi verim yapar bide oltayı sazlıgamı atayım acıgamı atayım bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim BALIKCI ABİLERİME,KARDEŞLERİME RASTGELE çile çengelli çile çengelli
sazlığa atmanız durumunda kancanız herhangi bir şeye takılabilir . Bence solucan ile mısır iyi iş yapar
abi sarımsaklı suya koyacam mısırı koku yapsın diye birde sazlıkda iyi balık olur duyumu aldımda o yüzden sordum teşekkür ederim bilgilerin icin
sağa sola takmam diyosan sazlıkların yakınına at ama bide balık yemi aldıkdan sonrası var tabi sıl önemli olanda bu bence dire ksazlıklara kaçar çıkarman zor olur gibi
Kardeş tek iğneli bir takım kullanırsan balığın iğneyi yuttuktan sonra sazlıklarda sana problem çıkarma ihtimalinide büyük oranda düşürürsün. Yem olarak ise 3'ünüde dene.Anlarsın zaten balık hangisini seviyor. Rastgele...
habib bu aralar adı sıklıkla duyulan bi sazlık bölge var tahminimce oraya gidiceksin. tek iğneli takım kullan. yem olarak mısır dene. solucanla küçük balıklar cok oynuyor. ama suda gezen şamandırayıda izlemek ayrı zevk tabi oltanı sazlıkların içinde kalan ufak açıklıklara at. sopayı elden bırakma geçen hafta sazanın biri aldı sopayıda gitti. sonra suya girmek zorunda kaldım
melih kardeşim onur abim sagolasınız verdiginiz bilgiler icin cift igne varda teke düsürürüm Eren abi olacak o kadar balıgın zevkli oldugu kadar maceralı olanıda vardır benimde gidiyodu son anda tuttum : bütün avlarınız bol bereketli gecsin rastgele teşekkürr ederim EREN abi mesaj atarım sana gidecegim yeri belki dedigin yerdir
tek iğneli kullanacaksan açığa at üç iğneli kullanacaksan öncesazlık yanını yemle küspe ile sonra sazlığın 1mt yanına at tabi gölge olmasıda önemli sazlık yanı tabi