04.06.2011 tarihinde 8. sınıflar, 05.06.2011 tarihinde 7. sınıflar için MEB'in yaptığı SBS (Seviye Belirleme Sınavı) adlı sınava giren bütün 8. sınıf üyelerimize geçmiş olsun, 7. sınıflara ise şimdiden başarılar. Beni soracak olursanız, fena geçmedi diyebilirim. Türkçe ve Matematik'ten ikişer yanlış, Fen'den üç, İnkılap Tarihi'nden bir ve İngilizce'den sıfır yanlış. 500 tam puan üzerinden yaklaşık 465 gelecek, istediğim liseyi tutuyor. Diğer üyelerimizin sınavları nasıl acaba?
İstediğin liseyi tutturabiliyorsan tebrik ederim Ben de 18 Haziranda LYS-5 İngilizce sınavına gireceğim. Tek sınavım o. Halledersem Allah'ın izniyle üniversiteye adım atacağım
Sevgili Boran öncelikle geçmiş olsun. Bütün sbs stresi bitti. Sanıyorum sıkı hazırlandın. Başarılı sayılabilecek bir sonuç elde etmiş ve iyi bir tatili hak etmişsin. Bunu sbs ve üniversite hazırlık gruplarına ders veren bir öğretmen olarak söylüyorum. Kendi öğrencilerimin iyi hazırlandıklarını ve iddialı olduklarını düşündüğüm öğrencilerimin sonuçlarıyla oldukça yakın bir sonuç. Çalışmalarının ve başarılarının devamını dilerim.
Tebrikler.. Bizimde LYS sınavlarımız var 2 hafta sonra. Kurtulsaydık Allah'ın izniyle şu sınavlardan..! İyice çalışmayı bıraktım artık.. Bu üniversiteye giriş sınavları başka sınavlara benzemiyor, sağlıklı adamı yatalak ediyor. Şimdiye kadar hiç hastalığım yoktu bu sene hastalıktan kurtulamadım, bu sene kazanamazsam seneye bakalım ne olacak! Sana önerim, bölüm olarak kesinlikle MF seç.. Türkçeyi, sosyali zaten orta okul bilgileriyle bile yapabilirsin.. Ben hata ettim sen etme .
Bölüm olarak zaten Matematik - Fen istiyordum. Normalde iki dersim de iyi fakat her sınavda olduğu gibi bu sınavda da gözden kaçırmayla büyük hatalar yapmışım.