Scierra Marka Tulum + Scierra Aquatex Salopet ====================================================================================== 1-Scierra CC3 XP pantolon boyu kemerli tulum çizme (42/43 numara): 375 TL ====================================================================================== Sıfır üründür; kullanılmamıştır. Ürünü buradan inceleyebilirsiniz. http://www.scierra.com/waders/cc3-waist/ Cengiz Balıkçılıktan alınmıştır. Dolayısıyla servis problemi yoktur; her türlü sorunda müdahale edilir, gereken yapılır. Daha bunu kullanmaya fırsat bulamadan yurtdışından başka bir tulum gelince satışa çıkardım. Fiyatı çok uygundur; önümüzdeki sezon yeni döviz kurlarıyla gelecek olan aynı ürün tahminen 500-550 cıvarında olacaktır. ======================================================== 2.Scierra Salopet:175 TL ======================================================== Aşağıdaki resim... Resim temsilidir. Kendi resimlerini de ekleyeceğim. Scierra kalitesi hemen belli oluyor. Kendim kullanıyorum. 8000 mm su geçirmezliği olan, nefes alabilir kumaştan yapılmıştır; hem tekne hem doğa yürüyüşleri için mükemmeldir; üstelik çok şıktır. İstanbul'da Boğaz'da avlanmaya giderken bile yağmur yağar diye giyiyorum; çünkü öyle balıkçı kıyafetiyle dolaşıyor gibi görünmüyorsunuz; üstüne ince bir yağmurlukla rahatça otobüse biniyorum, kafede oturuyorum. Elimde S beden var; ancak bedenler büyük. Ben normalde 170 cm/78 kg biri olarak M beden giyerken bunun S bedenini kullanıyorum. Yurtdışından getirtirken nakliye maliyetini iki ürüne bölüştürmek üzere 2 tane almıştım. Fiyatı çok uygundur; bu fiyata satılmazsa yedek olarak tutacağım. Kargo alıcıdandır. Fiyatlar sondur; çünkü ürünler hiç kullanılmamıştır ve fiyatlar uygundur. Ölçüler için Scierra'nın ölçü cetveline bakabilirsiniz; her iki ürün de görünüyor. Tıklayın ============================================================- Not: Lütfen e-bay'de şurada burada "25 Pound'a aynı salopet var" gibisinden şeyler yazmayın arkadaşlar; ben de daha ucuza gördüm; ama ya Türkiye'ye göndermiyorlar, ya da Türkiye'ye gönderme masrafı ürünün fiyatının 2-3 katı oluyor. Ben çok aradım bulamadım; siz daha ucuza bulduysanız tabi ki oradan alın.
Evet, ama göğüse kadar çıkan askılı... işçi tulumu gibi. Linkte görebilirsiniz. Nedense foto olarak eklemedi, link olarak kaldı.
Ayakkabı numarası ayakkabının altında 42/43 olarak yazılı. Belin sorun çıkartacağını sanmıyorum. Fotoğraftaki gibi ölçtüğümde 50-51 cm görünüyor. Yine de bir bakın. Asıl önemli olan iç bacak uzunluğu... Size boy olarak iyi oturan bir pantolondan iki bacağın birleşme yerinden itibaren yere kadar olan uzunluğu ölçün. Yere kadar uzunluk 94, bel fotoğraftaki gibi katlanmış olarak ölçüldüğünde 50 cm. Sanırım olur. Siz bu resme göre ölçülerinizle karşılaştırın.
Bu mesajı geç gördüm. Pantolon satıldı, salopet duruyor. Aslında vazgeçmiştim, ama kullanmadığım için talip olana satabilirim yine de! Dikkat: salopet kot pantolonda 32-34 arası bedende olanlara uygundur.