Sea Horse Professional Fishing Lure

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında BaLıKSıZ oLMaZ tarafından paylaşıldı.

1. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    İlk sahte balığımı aldım. Malzemecime güveniyorum. Yarın atçeke gideceğim için bi öneri istedim bunu önerdi. Daha önce kullanan varsa yorumlarınızı almak isterim. Boy 9.0cm, ağırlık 7,5 gram. Sırtı turkuaz ortaları sarı alt kısmı beyaz. Kırmızı gözlü ve gagalı. Sanırım su üstüne çıkıyormuş çekmeyi bırakınca. 40 cm falan dalar dedi. Su biraz dalgalı olacak levrekde havyarda olduğu için dipte. Sorun olurmu daha derine dalmaması? Kullanan arkadaşların yorumlarınıda bekliyorum.
    Ayrıca bu rapala düğümü neden atılıyor en küçüğünden klips taksam nasıl etkiler? İllaki düğüm at diyorsanız rapala düğümü kullanayım.

2. lodoscubarbaros

lodoscubarbaros Barbaros Küpcü

Favori Kamış:
    savage gear bushvacker ve parabellum bombarda-siweida livina Daiwa Jigcaster 3.20
    Favori Makine:
    Okuma Ceymar 40
    En İyi Avı:
    33 cm mırmır,82 cm mıgıri
    Onur merhaba.Tek sahte kullanacaksan rapala düğümü olur, fakat sahte değiştireceksen sahte klipsi kullanabilirsin.Klips sahteyi değiştirmede pratiklik oluyor.Oltayı toparlayıp taşımada da kolaylık sağlıyor.Klipsin U şeklindeki hattı rapala düğümü görevi görüyor diyebilirim.Yani rapala klipslerinin yüzüşe olumsuz bir etkisi yok.
    Not rapala düğümü gagalı sahtelerde gaganın yüzüş fonksiyonunu yerine getirebilmesi için kullanılıyor.Klipste aynı işi görür.Sahteye bir serbestlik kazandırır.

3. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    onur selamlar.deniz biraz dalgalı.bu dalgada kayalıkların üzerinden zor atçek yaparsın(avlanacağın yerleri biliyorum)...dere ağızlarını denesen daha iyi olur bence...sahteninde mümkünse fotoğrafını çekip koysan iyi olur...rastgele..

4. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Bugün gittim marina T iskele arasına. Islana ıslanada olsa yaptım ama sonuç alamadım aşırı bula nıktı su. Yarın biraz duracak gibi. Kargıpınarı deresinin döküldüğü yere gideceğim. Orasıda öylemi hiç gitmedim daha önce? Foto işi şimdi yetişmez takımları hazırlıyorum foto eklemeyide bilmiyorum zaman alır biraz:).