Arkadaşlar bu yaz yapmayı düşündüğüm jig avı için misina araştırması yapıyorum, seafari marka aşağıda linki bulunan misinayı almayı düşünüyorum, bugün ürünü görüp inceledim ama örgü misina konusunda tecrübem olmadığından doğru kararı verebilmek için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Çok yüksek fiyatlı ve çok kaliteli bir ürün aramıyorum beni yarı yolda bırakmayacak yeterli kalitede bir ürün olması yeterli çünkü yılda toplam 3-4 kez ava çıkabilirim. Kıymetli yorumlarınız için şimdiden teşekürler. http://www.spotbalik.com.tr/8-ORGULU-YESIL-IP-MISINA-100mt-037-070mm-arasi,PR-34968.html
orijinal se eyvallah... levent kardeşim bende 0.8-0.20-0.30 olarak üç çeşidi var memnunun ama jig de kullanmadım...0.8 ile köstek olarak 2.450 kg lık karagözü izmarit çeker gibi aldım...balık neye uğradığını şaşırdı...sağlam..... 0.30 unu izmarit tutarken oltalara sarkan mahmuzlu camgözlere kullandım paldır küldür çekiyordum ..sağlam ...ama jig de kullanmadım dediğim gibi....çin malları ile arada ciddi fark var.....sevgilerimle....idk reeling hooked