seagull pervane yayı...

Konu, 'Motorlar' kısmında kirik_cocuk_35 tarafından paylaşıldı.

1. kirik_cocuk_35

kirik_cocuk_35 onur

Favori Makine:
    boş silikon
    En İyi Avı:
    çipura 4.130 gr
    arkadaşlar orjinal resmini yeni gördüm. bana bu yaydan lazım nerden bulabilirz var mı fikri olan....[​IMG]

2. muresli

muresli MISTAN BAYER

Selamun aleykum,
    Kiymetli arkadasim baska resimlerde var.Resim cok dikkatli incelenerek esneme ozelligi,payi icin bilgi sahibi oluna bilinir.Orjinal yay temini icin ebay`i takip etmen lazim.Ayrica ingiliz sitelerinde zaman zaman satilik cikiyor.Ben aldigimda 2 tanede yedek vermislerdi.1992 de.Ikisini kirdirdim 1 tane kaldi.Malzemesi paslanmaz yay celigi.Ben normal yay celiginden yapiyorum.Sana kisaca tarifini yapayim.Belki isine yarayabilir.Once kivirma aparatini kafamda tasarladim.Daha sonra yay celigi kalinligini tesbit ettim.Isin onemli tarafi orjinal kalinliginda yay celigi bulabilmek.Hatirladigim kadari ile 4,5 mm.kalinliginda.Sorustururken bir yerde buldum ve 2 metre getirttim.Sonra aparati yaptim.Yay hic bir isil islem gormeden soguk kivrilacak.Ilk yaptigim aparatta ic capinin toleransi uygun olmadi,tekrar baska bir aparat yaptim.Senin koymus oldugun resimde ve benim bulmus oldugum ilk resimde ki goruntuye gore imalat soguk olarak yapilamiyor.Daha baska bir resim buldum,koseler dik degil radius`luydu ve imalat cok iyi netice verdi.Kivirdigim yaylardan bir kacinin resmini asagiya koyuyorum.Eger merak edersen yaptigim aparatinda resmini koyarim,yapmayi denersin.Kolay gelsin.Selamlar.

upload psd

hosting images

free image hosting