evet arkadaşlar abiler yeni sahteler gelince soluğu merada aldım sizleri aksiyonları ile baş başa bırakıyorum, video from youtube Silstar topwater lures 95mm: http://www.youtube.com/watch?v=7H2o83l7io4 Sebile Ghost Walker topwater: bu kertenkele beni birazcık yorduhihi gövde kalın ve sahte ağır olunca,tempoyu tutturmak için,sert wtd aksiyonu ile kalkış yapıyorum,yumuşak wtd de pek randımanlı aksiyon almıyor,ama sert wdt de gayet hoş aksiyonu var,bu biraz yorar adamı ama alışacağız artıkhihi birde 25lik misina bu bedene biraz hafif yumuşak geldi onunda biraz etkisi var,ama yinede güzel yüzdürdümhihi http://www.youtube.com/watch?v=Sx2CmJ0aJNM Silstar 6869 Topwater Floating 72 mm: tipik su üstü gagalı sahte,namı diğer Kuythihi bunu iyi belleyinhihi ,sahtelerin adını kodunu av raporları içersinde yazmıyacağım,hazırcılara hayırhihi bu gün bir baracuda aldı talihsizce geri çıktı iğnedenhihi bu sahteyi popper tarzı ama ağır tempoda da kullanabilirsiniz,yine düz çekim ağır tempo,ara ara çok kısa dur kalk devam şeklinde de kullanabilirsiniz.. video nun tamamını izleyin http://www.youtube.com/watch?v=ME8PZHItCDM silstar floating Surface topwater 80mm: http://www.youtube.com/watch?v=Z1WKYHlwvDA hepsinin atımı yüzüşü dediki av çantanda biz varız dediler rasgele
Hepsini izledim de En güzeli de Kuyt mış. Silstar ların aksiyonu daha güzel gibi geldi bana. Yanılıyor muyum yoksa. Kuyt un balık olarak skoru bol olsunhihi
Hiç birini izleyemedim. Cep te çok ağır kaldı, kahretti beni. Bergama dönüşü anca izleyebileceğim muhtemelen. Sahtelerle ilgili hiçbir negatiflik yazmamışsın abi, hani yazacaktın. Kuyt'ın test sırasında bile turna kandırması, büyük başarı. Sezonda iş yapacak belli ki. Sahte adını yazmayıp, kod adını yazma düşüncen bence çok isabetli. Bilmem tasadüfmü ama girdiğim her malzemecide fortuna salti görüyorum (Bol bol getirmişler, aynı şekilde kefal imitasyonları da ) Nasipleri bol olsun, rastgelsin...
şu atçek disiplinine alışmak lazım ama nasıl gerçi videoları göremedim ama idk geçen yıldan ağzımız açık rapor okuduğumuza göre bu senede myle olacaktır. balık benim atçekçi olmadığımı hissediyor herhal hiç aksiyon dahi yaşayamıyorum bir elin 3 parmağını geçmeyecek istisnaları saymazsak tabikicyrr
Kadir abi FOK yavrusuna bayıldım ozellikle çok yakınına geldiginde aksiyon daha iyi alıyor kayalık yerlerde eyvah eyvah edinmem gerek diye düsünüyorum dogrusu bu arada gerçekten emegine saglık yok yararlı videolar
Hepsi güzel de ben Kuyt'a bayıldım vallaha yılın transfer bombası olur! :dance: Utanmasa kendi başına wtd yapacak o ne öyle yav! Volkan'a diyorduk parayı denkleştir diye ama artık yeni sahte almayı düşünmeyen beni bile kandırdı vallahi! mrsparkle :rockon: :target: Ne yapsam ne yapsam :decision:
silstarların aksiyonu gayet güzel,parasının hakkını fazlası ile gösterecekler nasipse diğer kertenkele de zorlasada aksiyonda oda geçer not aldı,,kuyt un limitasyonunu yapacağım başka sahte üzerinde ufak oynama yapacağımhihi teşekkür ederim fortuna hesaplı cebe uygun ve güzel bir sahte sahteler hakkında negatif olarak sadece kertenkele beni zorladı aksiyonda,oda geçer not aldı,tempoyu o varken artırdımmı sorun yokhihi ama sen şimdilik alma onu..wtd ile çok haşir neşir deyilsin 2 günde kenarı atarsın onu bu sabah kaplumbağalar dolanıp duruyorlardı civarda,bir ara gözüm ona kaydı sonra sahteye baktığımda biri saldırıyor ufak bir oyun ile atlattırdım lakin kurtuldu kuyt iş yapacak gibi gözüküyor düz aksiyonda atlamasa bile popper tarzı çekerek atlattırırım buna levreği sahte adlarını kodlandıracağım,ilginç isimleri olacak haydi karaya bir 2 gibi mesela :laughing:
bir gün gelir o hevese kapılırsın belki benim ilk sahtem adana yapımı polyester sahteler idi,sadece 1 kere deneyip çantaya atmıştım yıllar önce,sanırım 7 yıl filan olduhihi tecrube kazanınca o eski sahtem ile geçen sezon ve bu dönem avlar yaptımhihi onca kaliteli sahtem varken..heves çok önemli,arzulayınca kafa yoruyorsun.araştırıyorsun.tespitler gözlemler yapıyorsun merada,merayı sık sık takip ederek benim amacım balık yemek deyil,onu tutup burda yayınlamak hoş ortam yaratmak,en son yediğim levrek,ocak ayında mı öyle birşeyhihi bir söz varya, video youtube üzerinden yüklü siteye,dns ayarlarını değiştirirsen izleyebilirsin. google dns : 8 8 8 8 8 8 4 4 bence hemen edinme o sahteyi,önce wtd de kendini geliştir,mevcut sahtelerine dans ettir suda sonra temin edersinhihi ..kolay aksiyon almıyor sahte, sert kalkış yapmak lazım bununla,taa baştan iyi başlamak istiyorsan,boş zamanlarında wtd çalışarak geliştir kendini,kendini geliştirirsen levreği ayaklarının ucuna kadar getirtebilirsin bunu yapman için sahteye kamışınla hayat vereceksin,sen kaçacaksın o peşine düşecekhihi kuyt kendi den aksiyonlu,yanlız hızlı çekilmese daha iyi olur,hızlı çekersen kaşık misali çok yalpa yapıyor,ağır tempo uygun.balık peşine takıldığında ara ara pof pof latırsın popper gibi balığı atlattırırsın.şeklini şemalini gördün sahtenin,bence gözüne kestirdiğim bir sahteye öyle gaga yapalirsin bir denehihi ben deniyeceğim.kola petindenhihi nasipse levrek sezonuna ulaşırsak oda olur Recep abi,nasibimizde varsa tabiihihi teşekkür ederim
WTD olayı tamamdır kadir abi kolay olmadı alışmak ama sonunda hallettim istedigim gibi aksiyon verdirebiliyorum artık herşey hazır umarım raporlayacagımız levreklerlede tanışırız rapala aracılıgı ile
sağolasın abi teşekkür ederim biz hazırızda levrek beyfendeler in tatilinin bitmesine daha çok varhihi hadi bakalım sezonda levro bekleriz senden:hungry: rapala ile kendini kaptırırsan silikondan farkı kalmaz.. bununla yakalamak daha zevklidir alışırsan ragot dan farkı kalmaz
Kola peti süper fikir! :thumb: Elimde hiç kullanmadığım iki tane pelican değişebilir gagalı sahte vardı, diğer sabit gagalıları heder etmeden önce bu kuyt'unki gibi farklı gaga modelleri yapıp onların üstünde deneyebilirim. Montajı da çok kolay olur.
bu linkdeki resme bakıp ilerliyebilirsin..sahtenin gagasının aşağısında, sağ sol gözünün alt tarafında gagasına 2 delik açılmış 4 yahut 5 lik çivi geçer o delikden,,bende eve geçince yapacağım.kola petini buldum, gagayı uydurunca,sahtenin halkasının civarlarına tutkal sürüp sabitliye bilirsin.. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=48967