Sebile Ghost Walker topwater and Silstar topwaters action test

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    evet arkadaşlar abiler yeni sahteler gelince soluğu merada aldım:)

sizleri aksiyonları ile baş başa bırakıyorum,

video from youtube

Silstar topwater lures 95mm:

http://www.youtube.com/watch?v=7H2o83l7io4

Sebile Ghost Walker topwater:

bu kertenkele beni birazcık yorduhihi gövde kalın ve sahte ağır olunca,tempoyu tutturmak için,sert wtd aksiyonu ile kalkış yapıyorum,yumuşak wtd de pek randımanlı aksiyon almıyor,ama sert wdt de gayet hoş aksiyonu var,bu biraz yorar adamı ama alışacağız artıkhihi birde 25lik misina bu bedene biraz hafif yumuşak geldi onunda biraz etkisi var,ama yinede güzel yüzdürdümhihi

http://www.youtube.com/watch?v=Sx2CmJ0aJNM

Silstar 6869 Topwater Floating 72 mm:

tipik su üstü gagalı sahte,namı diğer Kuythihi bunu iyi belleyinhihi ,sahtelerin adını kodunu av raporları içersinde yazmıyacağım,hazırcılara hayırhihi

bu gün bir baracuda aldı talihsizce geri çıktı iğnedenhihi

bu sahteyi popper tarzı ama ağır tempoda da kullanabilirsiniz,yine düz çekim ağır tempo,ara ara çok kısa dur kalk devam şeklinde de kullanabilirsiniz..

video nun tamamını izleyin;)

http://www.youtube.com/watch?v=ME8PZHItCDM

silstar floating Surface topwater 80mm:

http://www.youtube.com/watch?v=Z1WKYHlwvDA

hepsinin atımı yüzüşü dediki av çantanda biz varız dediler:D

rasgele

2. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Hepsini izledim de En güzeli de Kuyt mış. Silstar ların aksiyonu daha güzel gibi geldi bana. Yanılıyor muyum yoksa.

Kuyt un balık olarak skoru bol olsunhihi

3. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Hiç birini izleyemedim. :( Cep te çok ağır kaldı, kahretti beni. :(

Bergama dönüşü anca izleyebileceğim muhtemelen.

Sahtelerle ilgili hiçbir negatiflik yazmamışsın abi, hani yazacaktın. :D:D:D

Kuyt'ın test sırasında bile turna kandırması, büyük başarı.
    Sezonda iş yapacak belli ki. :D

Sahte adını yazmayıp, kod adını yazma düşüncen bence çok isabetli. :D:D:D

Bilmem tasadüfmü ama girdiğim her malzemecide fortuna salti görüyorum :D:D:D (Bol bol getirmişler, aynı şekilde kefal imitasyonları da :D:D:D)

Nasipleri bol olsun, rastgelsin... :)

4. metallurgist

metallurgist Gültekin Güler

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    şu atçek disiplinine alışmak lazım ama nasıl gerçi videoları göremedim ama idk geçen yıldan ağzımız açık rapor okuduğumuza göre bu senede myle olacaktır.

balık benim atçekçi olmadığımı hissediyor herhal hiç aksiyon dahi yaşayamıyorum bir elin 3 parmağını geçmeyecek istisnaları saymazsak tabikicyrr

5. Levrekci33

Levrekci33 Deniz

Kadir abi FOK yavrusuna bayıldım :D ozellikle çok yakınına geldiginde aksiyon daha iyi alıyor kayalık yerlerde eyvah eyvah :D edinmem gerek diye düsünüyorum dogrusu bu arada gerçekten emegine saglık yok yararlı videolar :)

6. Levrekci33

Levrekci33 Deniz

( ÇOK YARARLI ) olacaktı yukarıda yanlış yazdım ozur dilerim :D

7. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Hepsi güzel de ben Kuyt'a bayıldım vallaha yılın transfer bombası olur! :eek: :dance:

Utanmasa kendi başına wtd yapacak o ne öyle yav! :D

Volkan'a diyorduk parayı denkleştir diye ama artık yeni sahte almayı düşünmeyen beni bile kandırdı vallahi! mrsparkle :rockon: :target:

Ne yapsam ne yapsam :decision:

8. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Haydi hayırlısı levreklerinide görelim şunların Kadir kardeşim rastgelsin.

9. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    silstarların aksiyonu gayet güzel,parasının hakkını fazlası ile gösterecekler nasipse:)
    diğer kertenkele de zorlasada aksiyonda oda geçer not aldı,,kuyt un limitasyonunu yapacağım başka sahte üzerinde ufak oynama yapacağımhihi
    teşekkür ederim :)

fortuna hesaplı cebe uygun ve güzel bir sahte:)
    sahteler hakkında negatif olarak sadece kertenkele beni zorladı aksiyonda,oda geçer not aldı,tempoyu o varken artırdımmı sorun yokhihi ama sen şimdilik alma onu..wtd ile çok haşir neşir deyilsin 2 günde kenarı atarsın onu:D
    bu sabah kaplumbağalar dolanıp duruyorlardı civarda,bir ara gözüm ona kaydı sonra sahteye baktığımda biri saldırıyor:eek: ufak bir oyun ile atlattırdım lakin kurtuldu:D kuyt iş yapacak gibi gözüküyor;) düz aksiyonda atlamasa bile popper tarzı çekerek atlattırırım buna levreği;)
    sahte adlarını kodlandıracağım,ilginç isimleri olacak:D
    haydi karaya bir 2 gibi mesela:D :laughing:

10. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bir gün gelir o hevese kapılırsın belki:) benim ilk sahtem adana yapımı polyester sahteler idi,sadece 1 kere deneyip çantaya atmıştım yıllar önce,sanırım 7 yıl filan olduhihi tecrube kazanınca o eski sahtem ile geçen sezon ve bu dönem avlar yaptımhihi onca kaliteli sahtem varken..heves çok önemli,arzulayınca kafa yoruyorsun.araştırıyorsun.tespitler gözlemler yapıyorsun merada,merayı sık sık takip ederek:) benim amacım balık yemek deyil,onu tutup burda yayınlamak hoş ortam yaratmak,en son yediğim levrek,ocak ayında mı öyle birşeyhihi bir söz varya,
    video youtube üzerinden yüklü siteye,dns ayarlarını değiştirirsen izleyebilirsin.
    google dns :

8 8 8 8
    8 8 4 4

bence hemen edinme o sahteyi,önce wtd de kendini geliştir,mevcut sahtelerine dans ettir suda sonra temin edersinhihi ..kolay aksiyon almıyor sahte, sert kalkış yapmak lazım bununla,taa baştan iyi başlamak istiyorsan,boş zamanlarında wtd çalışarak geliştir kendini,kendini geliştirirsen levreği ayaklarının ucuna kadar getirtebilirsin;) bunu yapman için sahteye kamışınla hayat vereceksin,sen kaçacaksın o peşine düşecekhihi
    kuyt kendi den aksiyonlu,yanlız hızlı çekilmese daha iyi olur,hızlı çekersen kaşık misali çok yalpa yapıyor,ağır tempo uygun.balık peşine takıldığında ara ara pof pof latırsın popper gibi balığı atlattırırsın.şeklini şemalini gördün sahtenin,bence gözüne kestirdiğim bir sahteye öyle gaga yapalirsin bir denehihi ben deniyeceğim.kola petindenhihi

nasipse levrek sezonuna ulaşırsak oda olur Recep abi,nasibimizde varsa tabiihihi
    teşekkür ederim:)

11. sando

sando Salih

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA 10-40 gr ATARLI 240cm SPİN KAMIŞ
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR 30 MAKİNE
    çok güzel sahteler kadir kardeş, hayırlı olsun iyi günlerde kullan bol güzel avlar dilerim.

12. Levrekci33

Levrekci33 Deniz

WTD olayı tamamdır kadir abi kolay olmadı alışmak ama sonunda hallettim istedigim gibi aksiyon verdirebiliyorum artık herşey hazır umarım raporlayacagımız levreklerlede tanışırız rapala aracılıgı ile :)

13. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolasın abi teşekkür ederim:) biz hazırızda levrek beyfendeler in tatilinin bitmesine daha çok varhihi
    hadi bakalım sezonda levro bekleriz senden:hungry:
    rapala ile kendini kaptırırsan silikondan farkı kalmaz..:) bununla yakalamak daha zevklidir:) alışırsan ragot dan farkı kalmaz:)

14. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Kola peti süper fikir! :thumb:
    Elimde hiç kullanmadığım iki tane pelican değişebilir gagalı sahte vardı, diğer sabit gagalıları heder etmeden önce bu kuyt'unki gibi farklı gaga modelleri yapıp onların üstünde deneyebilirim. Montajı da çok kolay olur. ;)

15. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bu linkdeki resme bakıp ilerliyebilirsin..sahtenin gagasının aşağısında, sağ sol gözünün alt tarafında gagasına 2 delik açılmış:) 4 yahut 5 lik çivi geçer o delikden,,bende eve geçince yapacağım.kola petini buldum,
    gagayı uydurunca,sahtenin halkasının civarlarına tutkal sürüp sabitliye bilirsin..

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=48967