Çanakkale Seddülbahir-Kilitbahir Balık Avı Maceramız.Dostluk, paylaşım, tarih, macera.Sevgiyle kalın. (Tolga&Yılmaz) http://www.youtube.com/watch?v=8iH03N-wfBo&feature=youtu.be
abi video ya emek verildiği bayağı belli oluyor tam belgesel tadında olmuş ellerinize sağlık nasibiniz kısmetin hep açık olsun rast gelsin sağlıcakla kalın
O suları arşınlayacağız sevgili Tolga az kaldı. Dün sekiz saat denizdeydim.Tuttuklarımız 3 kg kadar Mercan Karagöz ve İstakarozdu. Bu ve benzer durumlar ve hatta senin videondada görüldüğü üzere Denizler bitme raddesine gelmiştir. Bizler 2 kg balıkla mutlu olabiliriz,ancak denizlermizi bu hale getirenler bundan sonra ne yaparlar bilemiyorum. Elbette son mücadelemi vereceğim.Yeni teknem ve ekipmanımlaSaroz Gökçeada Seddülbahir Bozcaada Kabatepe ve hatta Semadirek ve limni açıklarında ortaya koyacağım mücadelemin sonuçlarını hep beraber göreceğiz. Ya öyle,ya böyle denizde kalmayı dahi göze alaraktan ortaya koyacağım son serüvenlenim bakalım nasıl sonuçlanacak. Biten denizler ve iç sular artık yaşama gaye ve isteğimin azalmasına sebep olmuştur. Geliyorum engin sular ya siz beni alacaksınız yada ben son balıklarınızı tutacağım. ,Sevgimle kal
Vedat abi merhabalar. çok uzun zamandır severek ve ilgiyle takip ediyorum avlarını. bi konuda senden yardım isteyeceğim abi. son zamanlarda trofe avlara merak saldım fakat yaptığım takımlardan verim alamadım. eğer bu konuda bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim. sevgiler ve saygılar büyük usta..
Harika, belgesel tadında bir av güncesi. Güzel balıklar yakalamış ve keyifli saatler geçirmişsiniz. Lapin diye saldığınız balığı ben minik bir Lagos a benzettim. Geri saldığınız balıklar içinde ayrıca tebrikler.
Tebrikler Tolga bey emeğinize sağlık.Güzel bir video olmuş.Bende 5 senedir yaz tatillerinde malesef 1 haftalığına Seddülbahir'e gidiyorum.Doyulamayacak güzellikte bir yer.Maddi imkanlarım elverse Türkiyede yaşamak istediğim tek şehir Çanakkale'den başka bir yer olamaz.Tarihi geçmişi,doğası,manzarası ve her yönü ile çok güzel bir şehirdir Çanakkale.Bende tatil boyunca hergün balık tutuyorum.Ama sizin videonuzdada görüldüğü gibi Vedat bey amcanında dediği gibi balık bolluğu malesef az miktarda.Benimde tuttuğum balıklar ispari.hanos,gelincik,karagöz,arasıra mırmır ve sargoz balığı oluyor.Çoğu ufak tefek olduğundan bırakmak zorunda kalıyoruz.Ne olursa olsun son derece yaşanılası gereken yerler orasıdır bence.ALLAH herkese oraları görmeyi nasip etsin.
Sevgili dostlar büyük emek ve zorluklarla gidip görüntüleyip paylaştığımız meralarda durum maalesef bu. Deniz bizde tutkudur.Balığı aradan çıkarınca dostluk, macera, tarih, doğa kalıyor. İşte sizlere belge .Her daim avlarımı paylaşırım.Bu bakir alanlar da bile her türlü usulsüzlük ve balık kıyımı var.Sabah akşam ağ, voli. Kaçan zaten geri gelmez kalanlar da şaşkın bir kaç kakara.Vedat Abim durumu bilgece ortaya koymuş.Maalesef gidişat bu. Bu talan kültürü, hırs, daha fazla para, kural tanımamazlık nereye kadar? Yol, yordam,usul,racon hak getire..İnsanlar ayağına kurşun sıktığının farkında mı acaba? Geriye resimler,videolar ve anılar kalacak sanırım.Bakıp bakıp iç geçireceğiz. Bu arada değerli yorumlarınız için teşekkürler.Vedat abimi bir kez çarşıda gördüm.Yine görmek isterim. Sevgili dostlar Çanakkale'ye yolunuz düşer ise , her türlü yardım ve paylaşıma hazırım. Sevgiyle kalın.