yine bir hafta tatitili sabahı daha dogrusu sabah bile olmamiştı hava aydınlanmadan kalktım ve hazırlandım ve bir arkadaşımı da aldıktan sonra avlaga gittik arabadan indigimiz de hava o kadar soguktuki tekrar geri dönesimiz geldi buna birde denizin hırçınlıgı ve dalgalar hevesimiz kırıldı ama tabiki vaz geçmedik ve sahteleri takıp atıp çekmeye başladık bir süre denedikten sonra yorulup mola verdik .Bu arada sabah fırından aldıgımız sıcak ekmek ve pideler vardı onlardan atıştırdık biraz arttı onu da akadaşım kefal oltası hazırladı ve denize attı bir umut dedik beklemeye başladık aradan çok geçmeden oltanın biri yerinden fırladı tabi bizde arkasından oltayı arkadaşım yakaladı bu arada arkadaşın ismi erkan lakabı kefalci ve oltayı çekmek istedi ama baya zorlandı reeling reeling benden kepçe istedi bende getirdim ve karaya aldıgımız da kiloluk bir nefis kefal oldugunu gördük bölesi zor bulunurdu ve arkadaşım lakabını korudu ve yakışır bir kefal aldı.morolimiz yerine gelmşti ve at çeke ben geri döndüm aradan biraz zaman geçmiştiki bu defa da benim sahtenin suya düştüğü yer birden karıştı ve makinanın kalaması birden boşalmaya başladı sanki havada kaptı sahteyi bende kemdimi toporlayıp çekmeye başladım biraz zor oldu ama ben de karaya almayı başardım kuzucugu ben onunla ugraşırken erkan bir kefal daha aldı yine kiloluk sayılabilir iyice keyfimiz yerine gelmişti bende biraz ara verdim biraz daha deneyip dönelim derken benim olta yine agırlaştı ha gayret bunuda alallım tam olsun dedik ve onuda karaya almayı başardık ve keyfimize diyecek yoktu çok keyifli ve kısmetli bir av olmuştu ve toporlanıp eve döndük.
teşekkürler daha irileri sizin oltanıza inşallah sizlerede daha iyileri ve irileri takılsın oltanıza teşekkürler teşekkürler daha iyileri sizin oltanıza dolsun teşekkürler teşekkürler
Tebrik ederim elinize sağlık. Balıklar süper görünüyorlar.:thumb: Yalnız balıklar saat kaçta hangi sahteyle alındı Keşke bunlardanda bahsetseydiniz. Rastgele...
Tebrikler güzel av olmuş. Bu havada o soğuğa dayanmak bile tebriki hak ediyor. Nice güzel avlara.... Rastgelsin...