Evren ve Yılmaz arkadaşlarımızla Şehitler Abidesi altında macera, dostluk, paylaşım adına yol aldık.Mutluluk doğadadır.Sevgiyle kalın... http://www.youtube.com/watch?v=tAOopnBUBvg&feature=youtu.be
Böyle meraya can kurban. Biz akşama kadar 150 tl verip tekne kiralıyoruz böyle karagözleri yakalamak için. Çok harika bir gün geçirmişsiniz. Tebrikler. Avlarınız ve paylaşımlarınız daim olsun.
Ellerine sağlık sevgili Tolga,ekip arkadaşlarınada selamlar. Çanakkale,Kabatepe günlerimin başlamasınasadece 2 ay kaldı,sıkca görüşeceğimizi umuyorum. Sevgimle kal
Balıklar bir ay sonra daha da büyür. Tuttuklarımızdan En büyüğü 350-400 gr .Trofe bazen denk gelir.700 - 1200 gr gibi.Arkadaşım Yılmaz 5-6 sene önce 3-5 kiloluk çupra, sargozlar almış.Şimdi ağ, voli, tekne, dalgıçlar derken nefis körleyecek balık bulmak zorlaştı.
Tolga kardeşim, dün akşamdan beri etik olmadığına inandığım ve tasvip etmediğim bir görüntüyü yazayım, yazmayayım ikileminde kaldım. Videonuzun 9.10 saniyesine baktığımızda, temizliğini yaptığınız balığın canlı olduğu, kuyruk çırpmalarıyla aşikar. Ben onlarında birer canlı olduğunu düşünür, canlı canlı pullarının kazınmasına ve iç organlarının çıkartılmasına karşı olduğumu belirtirim. Bu nedenle, her şey çok güzel olmasına rağmen bu görüntü içimi acıttı.cyrr cyrr
+1 baliğin kendisi canını vermeden yenilmesi doğru değildir, kurbanlıklar içinde geçerli sonucta balıgın canının cıkması gerek diye düşünmedim değil ,ne güzel karagöz avlamıssınız maşallah ben o balıgı artık göremiyorum akdenizde rastgele.