Şehitlerimiz için yürüyüş

Konu, 'Genel Konular' kısmında Cenani tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Bu akşam İstanbul, Bağdat cd. Şaşkınbakkal Boyner önünden yürüyüş yapılacaktır. Yakın oturanların bilgisine.

2. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    birileri ses vermeli....bence ses vermenin tam zamanı

3. berkur

berkur şükrü

Favori Kamış:
    SHIMANO SURF LEADER 450 BX-G 3 PARÇA
    Favori Makine:
    shımono exage-ryobı epplause-shımono power aero fılegentd.
    En İyi Avı:
    lüfer+palamut.
    mekanları cennet olsun,içimizdeki vatan hayinlerini allah helak etsin.

4. dikmentr

dikmentr halil bahçetepe

yarın kadıköyde düzenlencekmiş.oraya gidicem doğru ise

türkiyenin başısağolsun onlar türkiyenin şehitleri.

Onlar Türkiyenin Şehitleri
    Onlar Türkiyenin Çocukları
    Onlar Türkiyenin Gazileri
    Onlar Türkiyenin Ordusu
    Onlar Türkiyenin Koruyucusu
    Onlar Türkiyenin Askerleri
    Onlar Türkiyenin Canları
    Onlar Türkiye Mustafa kemal Askerleri
    Onlar Türkiyenin Birligi
    Onlar Türkiyenin Serveti
    Onlar Türkiyenin Korkusuz Askerleri.

HAYAT DEVAM EDİYOR ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜMEZ..

5. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    Bu milletten bir cacık olmaz kardeşim. Şimdi yürüyüşten geldim. İnsanlar yüzlerinde acı yerine, sanki maça gelmiş bir taraftar gülümsemesiyle eğlenceye gelmişler. Saçma sapan tezahüratlar, bir tarafta cafelerde oturup istifini bozmayan umursamazlar takımı... İnsanımızı gördükçe, başımıza niye böyle şeyler geliyor anlıyor insan. Dediğim gibi bizden bi cacık olmaz!

Yazık...

6. emrahsekin

emrahsekin Emrah S.

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-curve 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Salina sa55, okuma Cedros 55
    En İyi Avı:
    En iyi av GERİ BIRAKILAN avdır.
    Tepki verilmesi çok güzel ama yanlış anlaşılmasın bu yürüyüşler boşuna yapılan gösteriler gibi geliyor bana. O köpeklerden birkaçı geberdimi adamlar çıkıyor malına, canına, evine , arabana, bayrağına..... herşeyine kastediyor yakıyor yıkıyor dişe diş misali tepki gösteriyor zarar veriyor. Arabanı kundaklıyor otobüsleri taşlıyor insanları yaralıyor peki biz ne yapıyoruz; ermeninin biri ölüyor hepimiz ermeniyiz bir hafta sonra bir asker şehit oluyor hepimiz mehmetçiyiz, pkk köpeklerinden biri geberir hepimiz insanız..... devam eder durur. Al eline bayrağı koy arabanın depoya benzini akşama kadar bayrak salla korna bas. Kime zarar gene sana zarar onlarda bize zarar veriyor bizde kendimize zarar veriyoruz. Yaptırım gücü olan varsa gördüğü tepkiyi göstersin yaksın, yıksın, tehdit etsin. BOŞbakan ve sözde islamı cemaatler sağolsun bu güne kadar teröre tepki göstermedi ve neredeyse destek verdi nedir oy toplamak için. Varsa katılan yer, zaman, mekan ayarlansın tepkimizi daha baskın daha net verelim. 2001den bugüne tek derdi kendi cebini ve cemeatinin cebini para doldurmak olan sözde islamı(aslında tam bir dinsiz) görüş hiç şeye çözüm olamadı bence tek çözüm ortalığın karışmasıdır. BOŞBAKAN TARAFINDAN DAVET EDİLEN SAĞDUYUYA KANMAYIN BEN SAĞDUYULU VE ILIMLI YAKLAŞMAK İSTEMİYORUM. BU GÜNE KADAR ÖYLE DAVRANDIKTA NE OLDU. KABA TABİRLE EN İYİSİ ÖLÜSÜDÜR.

HERKES SAFINI BELLİ ETSİN İŞİNE GELDİĞİ YÖNE KIVIRMASIN

7. mctymn

mctymn mecit yaman

Allah (c.c.) şehitlerimize rahmet eylesin...Biz alıştık, (alışmak;...) evet alıştık...Yüzlerce yıldır şehit veriyoruz. Siz siyonistlere , siyonist uşaklarına yine şehit vereceğiz... Biz milyonlar ; şehit annesi, şehit babası, şehit kardeşi, şehit eşi, şehit evladı ve şehit olacağız...Bizim, vatanımız için ölen kardeşlerimiz, eşlerimiz, analarımız, babalarımız, evlatlarımız olacak, biz vatanı için ölenler olacağız...İnsanlığımız için yaşayan insanlar olacağız.
    Ya siz... Ya siz siyonist uşaklar...Her kılığa giren bukelemun lar...Dünyanın her tarafında, biriniz koyu müslüman kılığında, biriniz koyu hıristiyan kılığında, biriniz vatan perver kılığında,
    biriniz çok iyi yardımsever kılığında, biriniz sanatçı kılığında, biriniz bilim adamı kılığında , biriniz iyi sanayici kılığında, birileriniz büyük devletlerde devlet başkanı kılığında, yüzyıllardır kılıktan kılığa girip dünyada her mevkide olan melunlar... Sizin neyiniz olacak...
    Kendilerine kutsal ırk diyen kutsal melunlar; Kendinizce, kutsal hayaliniz olan, kendinize vadedilen toprakları alıp büyük israil devletini kurmak,(güneydoğu ve doğu bölgelerimzde bu topraklarının içindedir) diğer devletleri yok edip büyük isralinizi dünyada tek devlet yapmak, kutsal ırkınıza tüm ırkların hizmet etmesini sağlamak. Sizler bu hayalinizle yüzyıllardır insanlığın kanını içen melun yaratıklardan başka ne oldunuz ne olacaksınız. Yaşamınızda asla 1 saniye bile insan olamayacaksınız...Dünyada yaşayan ve yaşayacak İnsan kardeşlerimiz size hesap soracaktır... Lanetlendiniz Lanetleneceksiniz ve lanetli olarak yok olacaksınız...
    BİZ NE IRAK IZ NE İRAN NE SURİYE NE LİBYA YADA PAZARLIĞINI BİTİRDİĞİNİZ BİRKAÇ DEVLET...
    ŞEYTANCA OYUNLAR UZUN SÜRER...BU HÜKÜMETTE SİZE YETER, BU DEVLETTE, BU MİLLETTE...

8. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    Arkadaşlar, ağabeylerim, kardeşlerim...

Nefretinizi yanlış yerlere yönlendirmeyin. Bu ülkede bu sorunlar, İsrail Devleti daha kurulmadan önce de vardı.

Türk insanı olarak çok kötü özelliklerimizden birini söyleyeyim:

Birine mi kızdık, anasına babasına, bacısına, sülalesine, yedi ceddine söveriz ama ne hikmetse kızgınlığımızın asıl sebebi olan kişiye sövmeyiz.

Bütün davranışlarımız, bu olgu üzerinden şekillenmekte.

Her millet milliyetçidir. Her vatandaş, kendi ülkesinin dünyanın en güçlü ülkesi olmasını ister.

Yine örnek vereyim: Türkiye, Dünya kupasında 3. olduğu zaman Türkler, bütün Avrupa'da caddeleri kapatıp doyasıya eğlendiler. Ben o esnada Münih'de yaşıyordum. Bizde oranın Bağdat cad. sayılabilecek olan Schwabing'i kapattık. Türk bayrakları, davullar, zurnalar eğlendik. Hatta alman polislerini de aldık aramıza, çektiğimiz halaya dahil ettik. Yüzlerinde bir tebessüm, yürümeyi yeni öğrenen bir çocuğun, acemi hareketleriyle bize ayak uydurmaya çalıştılar.

Hoşgörü mü? Alası.

Şimdi gelelim ülkemize, maç seyretmek için İstanbul'a gelen İngiliz taraftarı (holigan olması hiçbirşeyi değiştirmez), tabut içinde yolladık ülkesine.

Kadına şiddeti potesto amacıyla dünyayı dolaşan kadıncağıza önce tecavüz edildi, sonra öldürüldü. Nerede? Ülkemizde.

Örnekler o kadar çok ki! Medyaya yansıyanlar dışında 23 yıllık müzik kariyerimde, turistik bölgelerde çalışırken o kadar çok münferit buna benzer olaylarla karşılaştım ki, inanın yazsam forumlar yetmez.

Ama ondan sonra insanlara "Elin gavuru, siyonist, faşist vs" gibi damgalar yapıştırmakta ne yazık ki üstümüze yok.

Daha en ufak fikir ayrılığında bile birbirimize tahammül edemezken, biz kim oluyoruz da başkaları için bu kadar çabuk ve kolay çok ağır ithamlarda bulunabiliyoruz?

Sonuç olarak, bir devletin politikalarını eleştirebilirsiniz ama bir ulusu toptan bu kadar ağır biçimde suçlamak...

Dünya bundan 60 yıl önce yaşadı bu travmayı. İnsanlığın terketmesi gereken bir olguyu, kardeşliği, saflığı, tabiat ve insan sevgisini gönlünün ta orta yerine koyarak bir yaşam biçimi haline getiren amatör balıkçıların olduğu bir platformda lütfen dile getirmeyelim. Hatta düşünmeyelim bile.

Sevgiler

9. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Gereksiz ve boş laflar bunlar.

Ne zamanki biz, kabahati başkalarına yüklemekten kurtulup, kendi hatamızı göreceğiz, işte o zaman bu ve bunun gibi acılar ancak o zaman bitecek.

Efenim, siyonist işiymiş. Yoka amerikan oyunuymuş. Ne farkeder? Yaptırma kardeşim o zaman sende. Onun insafına, merhametine mi kaldı bu millet?

Boş laflar bunlar. Kabahati başkalarına kendini aklama çabaları sadece. Bunun kabahatlisi, biziz, biz. Önce bir bunu görelim, ötesi kolay.

10. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Öncelikle tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, acılı ailelerine sabırlar diliyorum. Lakin forumda bu konu ile ilgili bazı yazıları okuyunca acım dahada katlandı.Askerlik vazifemi 1996-1997 yıllarında Tuncelide asteğmen olarak yaptım.Vatanseverlik konusundada kimseden ders almaya ihtiyacım olmadığı kanaatindeyim. Velhasıl, bu acı günümüzde bu hainleri lanetlemek yerine olayı çarpıtan, farklı mecralara çeken ki Mavi Marmara baskınını bile hoş göstermeye çalışanları anlamakta güçlük çekiyorum.Oradaki şehitlerimiz bizim insanımız değilmiydi?Yoksa onlar ölmeyimi haketti? Tam birlik beraberlik mesajı vermemiz gereken zamanda bu ayrışma niye? İnsanlara bu kadar kolay vatan haini damgası vurma hakkını kim, nerden alıyor?İşte terörün mantığıda; insanları ayrıştırmak, birbirine düşürmek, nefreti körüklemek...Arkadaşlar, lütfen sevindirmeyin bu soysuzları, zira şu anda ellerini ovuşturup, bizi izliyorlar Kandilin bir köşesinden....

11. greenfish

greenfish q

egemen ulusların çıkarları için planlanmış projeler etrafındaki olağan ölümler.emperyalist güçler yüzyıllardır bunu yapıyor.daha da kötü olanı işbirlikçilerin içimizde olması.

12. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    hala neyden bahsediyosunuzki 24 şehitin üstüne hala istiklal marşını okumayan insanlar vardı ben ağlaya ağlaya terörü lanetlerken cafede oturup keyif çaylarını içenler vardı. yazıklar olsun bu millete yazıklar olsun! 35 yıldır caddede oturan bi amca çıkıpta zenginlerin çocuklarına neden bişe olmuyo neden hep garibanın çocukları ölüyo diyebiliyosa yazıklar olsun. hiç bişeye acımıyolarsa şehidimin sızlayan kemiklerine acısınlar. bu vatan toprağının her bi karışına sinmiş şehit kanlarına acısınlar.

13. greenfish

greenfish q

TSK da yıllarca çalışmış ordu mensubu emekli insanlar tanıyorum, bugüne dek tek bir zengin çocuğunun şehit olduğunu görmemişler.Zaten dünyanın heryerinde böyledir bu, fakirler ölür.(özellikle de askerde)

14. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Furkan kardeşim, boşver onlar zaten şehitlerimize acımasın, kendi hallerine acısın.Şehitlerimizin onların acısına ihtiyacı yok.Yanlız şuna inan ki, insanlarımızın çoğu kan ağlıyor.Şahsım adına yapabileceğim şu an için evimin balkonuna büyük bir bayrak asmak oldu.Bazı insanlara bakıpta sakın ümitsizliğe düşme, Türk milleti sadece bu yapı ve düşünceden ibaret değil.. Senin gibi Furkanlar az değil....

15. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    allah razı olsun bu vatanı sahiplenen annelerimden babalarımdan kardeşlerimden allah hepsinden razı olsun ama bu olmamalı 1 hafta konuşulup unutulmamalı yetti artık bu kadarı. o şerefsiz oğlu şerefsiz içerde tatil yaparken 1 hafta sonra unutulmamalı

16. dikmentr

dikmentr halil bahçetepe

bugun tv izledim sanki holiganlık yapıyor millet gülesim gelmişti.

17. dikmentr

dikmentr halil bahçetepe

Şerefsizler kahpeler birgün allah hesap soracak o masum ölenler onlar işte, onları öldürenlerin yukarda hesabı kesılırken başında olacaklar.o gün bu işinde olanları kıyamet günü olacaktır.

18. mustafa34

mustafa34 mustafa

Favori Kamış:
    silstar
    En İyi Avı:
    5 kg aynalı sazan
    gerçekden zor bir dönemden geçiyoruz 20 yıldır

bu gerçekden baya zor bir dönem çünkü bir şeyi bu şekilde bitiremezsiniz sebebine gelince öncelikle belirteyim kürt degilim erzurum ispirliyim ama şu bir gerçek istedigimiz kadar vuralım vurmakla bitmez çogalır eger kürtler bir şekilde isyan bayragı açmışlarsa bence 30 sen öncesine gitmek lazım hatta ve hatta ta kurtuluş savaşından sonraki dönemi okuyalım kürt sayit isyanı falan dersim katliamı falan bunları iyice okumak lazım kürt sorunu bugunki sorun degilki atatürk zamanından kalma bir sorun sebebinide belki size yalan gelebilir ama atatürkün anadoluya çıkıpda kongre yaptıgı zaman ordaki kürt halkının aşiret reislerine gelin ülkeyi kurtaralım topraklarınızı iade edecegim demesiyle başlayan bir sürec kurtuluş savaşında güney cephesinde kimler savaştı önce bunu iyice okumak lazım ardından kurtuluş savaşı bitince atatürkün verdigi sözü tutmasını isteyen ler öldürüldü kürt sayit isyanı ardından dersim katliamı ve ardından yıllarca unutulan bir güneydogu kültürsüz bir halk ve sürekli dedelerinden türkler zamanındar böle böle yaptı diyen bir nesilin çocukları şuan daglarda hak arama savaşı veriyolar bence en iyisi bir kere daha masaya oturmalı toprak ayrımı olmadan ülke bütünlüğü bozulmadan bu ülke için neler yapabiliriz onu konuşmalıyız öldürmek en kolayı evlendigim eşim kürt ne yapayım şimdi eşimimi öldüreyim varmı böle bir saçmalık artık bu ülkede türk kürt ayrılmaksızın bir bütün olmuşdur deniz geçmişin dedigi gibi türkiye anayasasında belirtildigi gibi bu ülkede iki kavim yaşar kürt ve türk kavmi bu bu iki kavime türk halkı diyoruz bunun ötesi berisi yok öldürmek ölmek çare degil canım feda olsun bu vatana dagdan teröristleri indirip ayagına kırmızı halı sericeksin ardından geri adımlar atmaya başlayacaksın umutlanan halk dahada öfkeye kapıldı bu gerçek mantıklı düşünme zamanı birlik olma zamanı her iki halk içinde sagduyu zamanı bu cennet vatanı cehenneme cevirmeye kimsenin hakkı yok herkese yeter bu vatan

Son düzenleme: 20 Ekim 2011
  19. mustafa34

mustafa34 mustafa

Favori Kamış:
    silstar
    En İyi Avı:
    5 kg aynalı sazan
    sözüne katılıyorum

ama durum özeti yapmak istedim dogrudur bu ülkede terörist savaşalarında hiç bir okumuş kişinin öldügüne çok nadir şahit olursunuz ama bu türkiyeye has bir durum değil yeni gelişen ülkeler de askerde ön saf askeri bellidir yüksek tahsilli bir kişi bulamazsınız sebebi ise ülke yıllarca emek verdigi süper beyinleri bir serseri kurşuna hedef yapmaz o beyinler ülkenin gelecegidir ha bu türkiye cumhuriyetinin aldıgı bir karardır tartışılırmı tartışılır tabiki ben fakirim okuyamadım babam fakir okutamadı suçlumuyum ben şehit olurken yada dagda savaşırken tayyip erdoganın oglu neden çürük raporu alsınki ama durum bu inanın bana bu bilgiyi 10 sene öncede biliyodum birinci agızdan biliyorum desem yeridir yani

20. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    lineaeffe surf mill 4.20,okuma v system 2.70 10-40 spin,lineaeffe xr boat
    Favori Makine:
    Daiwa entoh 4500,okuma safina pro 40
    bende şimdi geldim yürüyüşten dediğiniz gibi maç sonu havası vardı.bu millet bitmiş

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.