Sakaryada Yayin Avlayan Varmi Bu Aralar.!!!! arkadaşlar sakaryada yayın avlayan varmı?? herkeze rast gele
Aynı soru için iki tane konu açtınız ve konularınız birleştirildi lütfen biraz sabredin bilgisi olan arkadaşlar size yardımcı olucaklardır.Teşekkürler.
Uzun süredir yayın avı raporu görmedim ve duymadım. Yayın için suyun biraz daha ısınması gerekiyor sanırım, yanılıyorsam bu konunun üstadları beni düzeltsin lütfen
sakarya'yı bılmıyorum ama sakarya nehrınde yayın kendını gostermeye basladı.ankara beypazarında guzel sonuclar aldım .ama son sekız gun .acele etsen ıyı olur.
merhaba sinan abi, bizim buralarda(bursada) yayın bildiğim kadarıyla, kestel/gölbaşı nda çok güzel yayınlar var(dedem 55 kg lık yakaladı, bende 3 kg lık bi yayın yakalamıştım ve gölde meydana gelen insan boğulmaları sonucu dalgıçların gölde arama yaptıktan sonra dediklerine göre gölbaşında 100-150 kilonun üstünde vücutları yosun tutmuş, diple sürüler halinde istirahat eden yayın balıklarının olduğu söylendi...)ama malesef gölbaşında balık avlamak neredeyse 3 yıldır yasak ... 2. olarak keles/kocasu var...burada 6 metrelik şıpşıplarla(makarasız olta) dereden yayın balıkları tuttuklarını duydum... 3. olarak kemalpaşa da bi gölet var...orada büyük yayınlar çıkıyomuş... 4. olarak sakarya nehri... 5. olarak da yenişehir/hacı ömer dere barajı... benim şimdilik bildiğim bu kadar bilgi var...bu arada yayın balığı avlama sezonu 1 temmuzdan sonra başlıyor...saygılar...
Özkan Küçük sağol kardeşim özkan verdiğin bilgiler için teşekkür ederim,sanırım bende burdaki bir göldede o tarz bi olay duymuştum büyük yayınlardan bahsetmiş dalgıçlar,doğrudur,biliyosun yayın yaşadıkça büyümeye devam eder korkunç boyutlara gelebilirler.ilgin için teşekkür ederim RASTGELE!!!!