Selam Arkadaşlar

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında atmaca tarafından paylaşıldı.

1. atmaca

atmaca İNANÇ SİNAN

Favori Kamış:
    meslek sırrı
    En İyi Avı:
    yayın 7,5 kg
    Sakaryada Yayin Avlayan Varmi Bu Aralar.!!!!:)

arkadaşlar sakaryada yayın avlayan varmı?? herkeze rast gele

2. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    Aynı soru için iki tane konu açtınız ve konularınız birleştirildi lütfen biraz sabredin bilgisi olan arkadaşlar size yardımcı olucaklardır.Teşekkürler.:)

3. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Uzun süredir yayın avı raporu görmedim ve duymadım. Yayın için suyun biraz daha ısınması gerekiyor sanırım, yanılıyorsam bu konunun üstadları beni düzeltsin lütfen ;)

4. cafer baydemır

cafer baydemır cafer baydemır

Favori Kamış:
    DAM green fıber 300. SHIMANO tıtanos xt 10000
    En İyi Avı:
    gumus 10cm
    sakarya'yı bılmıyorum ama sakarya nehrınde yayın kendını gostermeye basladı.ankara beypazarında guzel sonuclar aldım .ama son sekız gun .acele etsen ıyı olur.

5. TheCloUd_Bursa16

TheCloUd_Bursa16 Özkan küçüK

Favori Kamış:
    Remixon KING 50
    En İyi Avı:
    Turna 8 kg, 8 kg SazaN
    merhaba sinan abi, bizim buralarda(bursada) yayın bildiğim kadarıyla, kestel/gölbaşı nda çok güzel yayınlar var(dedem 55 kg lık yakaladı, bende 3 kg lık bi yayın yakalamıştım:) ve gölde meydana gelen insan boğulmaları sonucu dalgıçların gölde arama yaptıktan sonra dediklerine göre gölbaşında 100-150 kilonun üstünde vücutları yosun tutmuş, diple sürüler halinde istirahat eden yayın balıklarının olduğu söylendi...)ama malesef gölbaşında balık avlamak neredeyse 3 yıldır yasak:( ...
    2. olarak keles/kocasu var...burada 6 metrelik şıpşıplarla(makarasız olta) dereden yayın balıkları tuttuklarını duydum...
    3. olarak kemalpaşa da bi gölet var...orada büyük yayınlar çıkıyomuş...
    4. olarak sakarya nehri...
    5. olarak da yenişehir/hacı ömer dere barajı...
    benim şimdilik bildiğim bu kadar bilgi var...bu arada yayın balığı avlama sezonu 1 temmuzdan sonra başlıyor...saygılar...;)

6. atmaca

atmaca İNANÇ SİNAN

Favori Kamış:
    meslek sırrı
    En İyi Avı:
    yayın 7,5 kg
    Özkan Küçük sağol kardeşim

özkan verdiğin bilgiler için teşekkür ederim,sanırım bende burdaki bir göldede o tarz bi olay duymuştum büyük yayınlardan bahsetmiş dalgıçlar,doğrudur,biliyosun yayın yaşadıkça büyümeye devam eder korkunç boyutlara gelebilirler.ilgin için teşekkür ederim RASTGELE!!!!;)