Foruma daha yeni üye oldum. İstanbul bahçelievler de ikamet ediyorum. balıkçılık konusunda çok acemi birisiyim. ama denizde olmak en büyük mutluluklardan birisi benim için . bu forum sayesinde bu konuda ustalaşacağım kanısındayım. 2 gündür okuduklarım ve usta balıkçılarla birlikte yapılan organizasyonlara katılarak kendimi geliştireceğim. (umarım)
Hoşgeldin Kardeş... Atilla Kardeş ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin. Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim. Keyifli ve zevkli paylaşımlar.
Atila aramıza hoş geldin.Derya gibi bilgilerin arasında aradığın ve merak ettiğin neredeyse her şeyi bulabilirsin.Bulamadığında da bizler yardımcı oluruz.
valla açıkcası ilginize çok teşekkür ederim. balikavi.net ailesinin bu kadar sıcakkanlı olduğunu tahmin etmemiştim.
Atila kardeş sitemize hoşgeldin aradıgın bütün konu ve bilgileri sitemisde bulunan bir birinden degerli abi ve kardeşlerin bütün konularda sana ve diger arkadaşlarada yardımçı olacaklarından eminim tekrar hoşgeldin der keyifli paylaşımlar
atilla ben de istanbul merterde oturuyorum istanbul icerisin de her konuda yardımncı olabilirim ,,,,,bir cok kez istanbulda balıga cıktım hamen hemen her yeri biliyorum ,,bilgilenmek istesen ö m at ,bu arada baen de yeni üyeyim tanıştıgıma memnun oldum,,,,,,,,,