Selam arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır balık avı ile sportif olarak ilgileniyorum.Elimden geldiği kadar çevremdekileride bilinçlendirmeye çalışıyorum. Maalesef pek duyarlı insanımız olmasada bazı istisna arkadaşlarımız da çıkıyor.Tarım ve köy işleri bakanlığından amatör balıkçı belgeside teemin ettim. Çevremde avla ilgilenen arkadaşlarımıda bu konuda teşvik ettim.Gerekli yasaklara tabiiki uyuyoruz.Ve av yapan herkesin uymasını çok istiyoruz.Ben müzik öğretmeniyim.Geçen yıla kadar çorumda görev yapıyordum.Kızıl ırmakta sazan,yayın,kefal ve bekir balıkları tutuyorduk. inanılmaz keyifli anılarım var. baazılarını video ya çekebildim. baazılarınıda resimledim. bu video ve resimleri en kısa zamanda sizlerle paylaşmayı çok istiyorum. Şu an taynim nedeniyle ANKARA ya taşındım. Ankarada nerelerde avlanabilirim, nereler verimli olur bilmiyorum.Geçen yaz çanıllı ve kesik köprüye gittik. kayda değer bir av yapamadık. Yazımı okuyup beni aydınlatacak arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. herkese sonsuz teşekkürlerimi şimdiden iletirim. herkese iyi avlar diliyorum. RASTGELE....
Merhabalar öncelikle aramıza hoşgeldiniz.. Sitemizi biraz araştırırsanız eminim işinize yarayacak çok bilgi edineceksiniz..Ancak özellikle sormak istediğiniz bir konu var ise arkadaşlarımız mutlaka yardımcı olacaktır
Merhabalar, şu anda Ankarada Kurtboğazında canlı gümüş kullanarak kıyıdan şamandıralı olta ile turnada verim alabileceğinizi tahmin ediyorum. Şimdiden rast gelsin der keyifli paylaşımlar dilerim
Hoş geldiniz Güven Bey Ankaralı arkadaşlarımız size yardimcı olacaklardır keyifli paylaşımlar tekrar ailemize hoş geldiniz
Güven kardeşim bende yeni üyeyim.Fakat bir şey dikkatimi çekti.Kefal ve bekir balıkları yazmışsın.Ben öyle bir balık ismi duymadım merak ettim bunu biraz açarmısın.Tanıştığımıza memnun oldum. Bekir balığı nasıl bir şey..