Mersin'den katılıyorum aranıza,ilk okul yıllarında başladı balık tutkusu.Adım Levent emekli fotoğrafcıyım.Dijitalde yeniyim, balık sezonu daha acamadım. Levrek tutmak en büyük merakım.Çok kurnaz vede çok secici sahillerimize kış aylarında giriyor.Ek işimdem vakit olursa balığa gidecem.Hafta sonlarını gözliyen arkadaşlara hak veriyorum.Rast gele balığa çıkacak olanlara
. Levent Abi Aramıza hoşgeldin. Açıkcası bir Fotoğraf meraklısı olarak balıkçılığından ziyade fotoğrafçılığın Bende merak uyandırdı. Umarım zaman içinde kolleksiyonundan bir kaç enstante bizler ile paylaşırsın. Selamlar Saygılar.
Koral kardeş şiirle karşıladın beni. Allah iyiliğni versin seni seni Tutğun balıklar çeksin seni Vurdun canevimde beni Şiiri severim,değilmi belli Balık gibi oltaya geldim besbelli Senin imzan imiş bu şiir temelli Unutmassın artık, aklına gelince gülmeli
Hoş bulduk mehmet kardeş Keşke yakın olsam avlanan arkadaşlara severek çekerdim resimleri.Amatör camera aldım,Eskilere uymaz ama idare eder.
Hoş bulduk kenan kardeş Nasıl çekilir 17 kğ aynalı sazan maşallah Çok güçlü ben 2 kğ mını oltayla kıyıya kadar getirdim,tutacak yerini bulamadım Ağzını actıda damağından kaldırdım