Selam Arkadaşlar

Yaş
41
Şehir
İSTANBUL
İsim
MESUT
Merhaba ben İstanbul'dan MESUT yaşım 24. bende balığa çok düşkün biri olarak kendimi buraya attım :) öncelikle bu siteyi yapan kişiye çok tşk etmek lasım gerçekten çok hoş arkadaşlıklar ve sohbetler çıkmış.bende üye olalı yaklaşık 1 saat oldu.çoğu konuları okudum bilmediğim çok şey var avla ilgili.inşla ömrümüz yeterse bunları değerli forum arkadaşlarından öğreneceğim.
 
Hoş geldin Mesut.Birkaç gündür site üyelerimizin üstünde ölü toprağı var , üzerilerindeki bu toprağı atar atmaz sanada hoş geldin derler.
 
Hoş geldin Mesut.Birkaç gündür site üyelerimizin üstünde ölü toprağı var , üzerilerindeki bu toprağı atar atmaz sanada hoş geldin derler.


Mesut hoşgeldin.:)

İsmail uyarı için sağol. İyi ki hatırlattın, sayende üzerimdeki "ölü toprağı" attım.:D :eek: :D Maşallah performansın yerinde.;)
 
Mesut hoşgeldin :)
 
hoşgeldin benden yok ama senden bol paylaşımlar bekliyoruz
 
Back
Yukarı