Yeni üye olarak hepinizi burdan selamlamak isterim. Fotoğraf aktaramadım fakat en yakın zamanda fotoğraflarımı bende aktaracağım. Bu foruma katılmama öncülük ettikleri için mesut kardeşime, yücel ustama ayhan kardeşime gönülden teşekkür ediyorum. Ve bu forumda yeni üstadlar ile yeni ustalar ile tanışacak olmak bilgi ve tecrübelerimizi birbirimize aktararak paylaşımın daha güzel noktalara geleceğine inanıyorum. Herkese selamlar
kardeşim hoşgeldın sensiz olmazdı zaten tadı cıkmazdı senınde balıkta şansını biliyoruz umarım bol bol gözümüzü şenlendırırsın sağlıcakla kal
Raif hoşgeldin, sefalar getirdin, keyifli paylaşımlarınız olur inşaalah, tadında avlarınız daim olsun, Bergamadan sitemie çıkartma var bugün, Güzel yerler, hala aklımın, yüreğimin bir köşesinde dikili durur, emeklilik hayallerimi süsleyen bir kaç yerden birisi,
İstanbuldaysan arkadaşlarım emitt turizm fuarı için oradalar geçen sene bende oradaydım Bergamayı özlediysen vaktinde varsa bir Bergama özlemini giderebilirsin murat kardeş.
Sevinirdim Raif, benimde 2 hafta sürecek bir yurtdışı fuar zincirim var, ona hazırlık yapıyorum durmadan, hafta başı kaçacağım, vakit olsaydı güzel olurdu, bir dahakine kısmet olursa