BenDE; Balik Avlamak Hastalik Boyutunda, DoktorA Gittim, Senin çaren Yok Oğlum Dedi Hepinize Bol Selam Sezon Açildi Iyi Avlar, Hatay Dörtyol Hakkinda Balik Aviyla Ilgili Deneyimi Olanlar Paylaşabilirlerse Sevinirim.şimdiden Teşekkürler....
BAZILARI BALIK TUTMAK HASTALIKTIR DER ,BALIK TUTMAK HASTALIK DEĞİL TUTKUDUR ,UNUTMA HASTALIKLAR İYİLEŞİR FAKAT TUTKULAR İYİLEŞMEZ Şimdiden rastgele hayırlı olsun
cümletenn hoş buldukk ardaşlar, dostlar...göstermiş olduğunuz ilgiye tesekür edrimm.. herkese iyi avlarrrr rastgele.... virabismillah....
palamut ve lüfer avı hakkında??? ya 2 seneden beri istanbulda oturuyorumm ağzımızın tadıyla bir av yapmak nasip olmadı eylüle girdik lüfer ve palamut zamanı yakın bildiğim kadarıyla bu balıkları avlıyabileceğimiz yerler varmı varsada nasıl ne şekilde avlayabiliriz,bide rapalayla, kaşıkla iş yaparmı şimdiden tesekürlerr. saygılarımla...
Sn Yakup Bulut aramıza Hoş geldiniz Ben bu hastalığa 45 sene önce yakalandım hala balığa gidip tedavi oluyorum
tedavii yöntemi tuncay abi sen gene fırsatını bulupta tedavi oluyosun abide ben kahroluyorum bura kendimi nette rsimlerle hikayelerde avutuyom valla,çalışma şartlarım hiç uymuyoo yıllık izne çıksam zaten eve dönmücem denizde yatıp kalkçam... saygılarımlaaa