Selam, Aranıza yeni katılıyorum ( her ne kadar üye olmadanda takip ettimsede ) Balık hobisiyle uğraşı seven ve balıkta olmayı seven dostlarla birlikte aynı havayı solumaktan hoşlanan, en önemlisi olta başında olmaktan büyük keyf alan biri olarak herkese MERHABA demek isterim. Selamlar.
Çok sevgili Hamit kardeşim, Hoşgeldin, yeterki, Denizden, balıktan ve balık avlarından konuşulsun, işte orada bizi bulursun, burarada engin balıkçılık tecrüben ile , buradaki balıkçı kardeşlerimizede çok faydalı balık avları ve diğer balıkçılık bilgilerini vereceğine inanıyorum, burada güzel paylaşımlarla, her zaman mutlu olmanı dilerim. Hoşçakal sevgili kardeşim benim.
Sevgili Orhan abim, Yürekten teşekkürler. Benim bildiğim ancak bana yeter, Bir tek selamımı paylaşım yeter. Senin gibi Deryalar varken biz ancak kıyıdan "gümüş" ile idare eder, İzmaritle keyifleniriz...Birde bir büyüğümüzün davetine icabet edipte arada karagöz çekmişliğimizde vardır Sivrice'de dediğğim gibi "tüm kılıçlar, levrekler sizlerin olsun, HANOSLAR yeter bana" Saygılarım ile Yengeye çok selam.
Sağol sevgili Hamit kardeşim, Allah kısmet ederse, çok güzel günlerde balığa çıkıp, ne torikler, ne sinaritler, ne uskumrular, ne mercanlar avlayacağız, seni her zaman Sivrice'ye bekliyoruz. Hoşçakal, sevgili kardeşim.
Aramiza hosgeldin hamit balikavi sitemize degerli bilgilerini paylasacagindan eminim,tekrar hosgeldin...
Selim abi teşekkürler, Eminimki bu forumların atası olan "balıkavı net" hak ettiği yere gelir ( bilgi burda derya ) Kıllık olsun diyede söylemiyorum, benimde ilk üye olduğum sitedir. Ama çok çömezdik o zamanlar Saygılar, Sevgiler