Ben adanadan arman istbldan geldim 3 senedir adanadayım daha balığa çıkmak nasip olmadı burda gölde falan balık tutuluyomuş sazan sudak vsvs takımları hazırlayıp en yakın zamanda gidicem sitenize yeni üye oldum herkeze iyi günler ...
Merhaba hemşerim.Gölde dediğin gibi sazan ve sudak var levrekte var.İç sularda alabalık var.Hoşgeldiniz. Nasipse bir gün beraber gideriz. Hunter01 adlı üyemizde Adana'dan Ahmet abi olur kendileri beraber gidebiliriz.
Biraz hata baya bir zor.Bn bir defa gördüm o da 20 cm di kıyıya ölüsü vurmuştu.Baya gittim ama hiç tutanı görmedim. Ama çatalanda israil yayını çok var.
Hoşgeldin kardeşim.İnşallah Emre (LapinCash) kardeşimin dediği gibi birlikte çıkarız.Turna hariç hemen hemen her çeşit balık var Adana'mızda.Keyifli paylaşımlar...
selam kardeşim.hoşgelmişsin.göldeki sazanların atlama şovunu seyretmek için ve şansın iyiyse nasipse yakalamak için avlagıma beklerim.mehmet.ad01@hotmail.com.selamlar
Abi Arman tanıdık bir arkadaşımız.Birlikte ava da çıktık.Ahmet abide tanır sorarsan.Evide bana çok yakın.Yani sürekli görüşüyoruz.Sanırım şu sıralar Adanada değil.Turnaya gitti il dıişında , bana gidecem demişti bayadır görüşemiyoruz 1 aydır felan gitmiş olabilir..Msn esi bende var vereyim.