Merhaba Üstadlarım ben İstanbuldan Oktay Gerçek meslek müzisyenim ( Piyanist ) amatör olarakta olsa tatile çıktığım zamanlar oltamla veya misina ile denizde balık tutmaya yer arar ve uygun bulduğum yerde olta ile balık avlamaya çalışırım memlekete gittiğimde ise köy barajında sazanlarla boğuşur dururum Googlede gezinirken sitenize denk geldim nede olsa acemi bir balıkçıyız sizlerin bilgi ve tecrubelerinizden faydalana bileceğimi düşünerek aranıza katıldım benim gibi acemi bir balıkçıya aranızda yer verirmisiniz Balıkçılığım zayıftır ama gerçek meslekte iyi sayılırım 12 yıldır düğün eğlence işleriyle uğraşıyorum Herkese rast gele diliyorum Saygılar
Aramıza hoşgeldiniz Oktay Bey, yüreklerimizde bolca yerimiz var, buyrun ve inşallah forumun tadını çıkarın..
hoşbulduk arkadaşlar bakalım yeni yeni heveslendik lahve hayatımız yok hafta sonlarını değerlendirmek için kısmetse başlayacaz ben istanbul ikitellideyim buraya yakın nerelerde balığa çıkabilirim üstadlar kısaca yer tavsiye edebilirmi ilk gitmemizde eli boş gelerek hevesimiz kırılmaması açısında tavsiyelerinize ihtiyacım var Sabah saat 10 civarı siteye üye oldum ve şuan saat 19:08 ben hala siteyi kontrol ediyorum yemlemeler hakkında oltalar hakkında okumakla bitmiyor Sitenizin maşallahı var emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler Saygılar