ben 20 yıldır GÖLCÜK deniz sevenler ve balıkçılar derneği başkanıyım emekliyim kendi teknemi kendim yapıyorum kısmetse bu sezon denize inecem ADB sahibiyim bir sorun çıkmazsa bu yaz marmaraya kıyısı olan her yere uğruyacam
İşte bu harika. Bekleriz, semaver çayı her zaman emrinizde. Tortum'da, göl kenarında. İyi geceler, tekrar hoşgeldiniz abicim.
Nihat bey aramıza hoşgeldiniz. Kendi teknenizi yaptığınıza göre Tortum'a gittiğinizde de bir tane yaparsınız.Nuri kardeşimin de ayağı bir sefer olsun karadan kesilmiş olur
Nejat abi siz çok yaşayın, işte bu da harika bir fikir. Hiç tekneden avlanma şansım olmamıştı. Nihat abimiz de uygun görürse minnettar olurum.
Tortumdaki lüfer avlarından sonra simdi de tekneden sırtı çekersin Nuri abi Artık sinarit raporlarını bekliyoruz
Hoşgeldiniz. Kendi teknemi yapmayı çok istemişimdir. Ama bu da tecrübe ve uygun malzeme ve imkan ister. Mesela , kendin yap tarzında teknenin malzemeleri ve yapım planlarını paket halınde satsalar, maketler gibi alıp yapsak. Fuarlarda üretici firmalara bu fikirden bahsettim ama , kimsenin ilgisini çekmedi sanırım. Size kolay gelsin Nuri Usta. Keşke yakın olsak yardıma da gelsek. Hatta aşama aşama tekne yapımını da paylaşırsanız seviniriz. Kolay gelsin.