Flyleon arkadaşım sizi önermişti...bir kaç ay önce üye oldum fakat işlerimin yoğunluğu nedeniyle şu anda sizinle temas kurabiliyorum... Siteyi çok beğendim....arkadaşların birbiriyle paylaşımı ve hitap tarzları,samimiyetleri çok ama çok hoş... Çocukluğumdan beri av içerisinde ortamında büyüdüm...Tanık olduğum üzücü bir olaydan sonra ateşli silah avı yapmamaya büyük yemin ettim ve 2000 yılından beri yapmıyorum... Ama balık avına olta yada zıpkınla devam ediyorum....Görevim nedeniyle Güzel Ülkemin bir çok yerinde avlanma şansım oldu...çok ilginç şeyler yaşadım... Ülkemin güzel İnsanlarının av sırasında azınlkta olsa ne kadar kötüleşebileceğini gördüm...ama çoğunlukla doğaya saygılarını ve koruyuculuklarını da müşahede ettim... Buradan aktivasyon için yardımından dolayı adminime teşekkür ederim...Yakın çevremden onlarca insanın siteye üye olmalarını sağlayacağımdan emin olabilirsiniz.. Herkese derin saygılarımı ve hürmtlerimi sunarım... İyi avlar.... Rastgele.. Bu fotoda fotomontaj olsada size armağanım olsun..Ha bu arada fotodakilerden biri değilim
Aileye hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim. Aşagıdaki link ten imza ayarlarınızı da yaparsanız üye arkadaşlarımız böylece kiminle tanıştıklarını ve sohbet ettikerini bilirler. Keyifli paylaşımllar. http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature
Halit abi aramıza hoş geldiniz, kaydınızın sorunsuz gerçekleşmesine sevindim keyifli paylaşımlar dilerim.
Sevgili ustam çok teşekkür edrim.. Tamda size PM.den yazacaktım...neyse buradan tekrar teşekkür edrim..sonsuz saygılar
Fotoğraftakilerden biri değilsin; peki ya diğeri ? Aramıza hoşgeldin umarım keyifli paylaşımlarda buluşuruz...
Halit ağbicim aramıza hoşgeldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim.Eminim sizlerden edineceğimiz bir çok bilgi olucak tecrübelerinizi zaman içerisinde bizlerle paylaşırsanız bizleri mutlu edersiniz. Saygı ve sevgilerimle. Allaha emanet olun.