Selamlar arkadaşlar uzun zamandır foruma üyeyim fakat tanışma başlığı açmak bu güne kısmetmiş, 1981 doğumluyum 9 senelik evliyim 8 yaşında 3. sınıfa giden bir kızım var, bundan 5 sene önce düzenli olarak hemen her hafta tatlı su balığına giderdim terkosa, genelde kaşıkla turna ve sıyırtma ile çapak avlamaya sonra fotoğraf aşkı başladı 5 senedir her boş anımı fotoğraf çekerek geçiriyorum taaki ağustos 2009 da bi abimizin teknesiyle fenerbahçe açıklarından 3 kişi midye ile toplam 6 kilo mezgit yakalayıp o zevki yeniden tadana kadar o günden beri balık avı forumunu daha sık takip eder oldum, ve bir haftadır malesef işsiz olduğumdan hemen her yarım saatte bir istanbul kıyı raporlarına göz atıyorum, dediğim gibi tatlı su balıkçısı olduğumdan elimde turna avı için çin malı 5mt kamış ve makinam var kaşıklarımda mevcut, ama terkos da pek turna yapmıyor gibi, bu aralar denizde olta avına takmış durumdayım onun için yeni kamış makina ve rapala arayışındayım alır almaz güzel bir avlak bulup avlanmak ve kafamdaki stresten kurtulmak istiyorum...
Ferit kardeşim;tekrar hoşgeldin.Terkos 'a gitmek istiyorsan bu günler son günler.fırsatı kaçırmadan git derim sana.....Bu günler turnanın son günleri ve şu sıralar iyi turna var terkosta. rasgele....
Ferit kardeş , hoşgeldin aramıza. Fotoğraf çekmek de güzeldir, ama balık daha heyecanlı galiba. Bol avlar diliyorum sana.