Forumu uzun süredir takip ediyorum. Fakat malumunuz çok fazla incelemediğim için daha önce tanışalım bölümünü görmemiştim. Buradaki müthiş insanların imrendirici tecrübeleri ile hem kendimi geliştirmek hemde güzel av hikayelerini okurken yaşamak gerçekten çok zevkli. Kendimi tanıtayım; Ben Mersin Merkezden Erkan KÜÇÜK. 28 yaşındayım, nişanlıyım(8 Ekim 2010 Düğün var, Tüm dostlar davetlidir) Muhasebeciyim.Hem deniz hem de tatlı su avı ile ilgileniyorum. neredeyse tüm boş zamanlarımı(Nişanlımla birlikte) balık avında geçiriyorum.Nadirende olsa tekne ile ava çıksamda genelde karadan avlanmayı tercih ediyorum. Sanırım şimdilik bu kadar yeterli...ilerleyen zamanlarda inşallah siz dostlarla daha yakından ve daha kapsamlı tanışma fırsatımız olur. Herkese Rastgele, Saygılar, Erkan KÜÇÜK.
Erkan bey aramıza hoşgeldiniz, balık avı adına aradığınız herşeyi burada bulacağınıza eminim, keyifli paylaşımlarınız olsun..
Erkan kardeşim, Hoşgeldin. Güzel bir birlikteliğe yelken açmışsınız, hayırlı olsun. Ömür boyu mutlu olun. İnsanın eşiyle hayatı paylaşmak kadar güzel bir şey yoktur. Benim de çok sevdiğim bir yakınım Cumartesi günü Mersine askere gidiyor.
Erkan hoş geldin,keyifli paylaşımlar.Nişanlınla sana bir ömür boyu mutluluklar dilerim.Her şey dilediğin gibi olsun.