öncelikle tüm av tutkunlaraına ıyı bır sezon olmasını dılerım,ızmır cevresındenım cocuklugumdan berı sahıl kenarındayım,yarımadanın hemen her noktasında avlandım,umarım sızlerle guzel paylasımlarımız olur keyıflı sohbetlere ımkan buluruz turızmcıyım 33 yas,bukadar kısısel bılgı yeterlı sanırım rastgele..........
tesekkurler umarım yakın zamanda guzel rapaolar sunabılırım hemen hemen her gece avlanma sansım var sahılde yasadıgım ıcın ancak su sırlar hava vs bıraz kotuydu bakalım dun gece ıılk bı ıkı guzel vurus aldık sonrasında balık kestı ama aldıgım ıkı mırmır yınede keyıf verdı
husseyın kardesım selamlar ızmırlı arkadaslarla karsılasmka cok guzel belkı bı cıgumuz bırbırımızı tanımadan yanyana olta bıle atmısızdır,sanırım sende benım gıbı el oltacısın,ben parmagımda o vurusu hıssetmeden balık tutmus gıbı olamıyorum
Hoş geldiniz, balığın en çeşitli ve bol olduğu bölgede olmanızdan dolayı çok şanslısınız. İzmir'im öyle bir şehir ki; bizim herhangi bir avlağa ulaşma süremizde sizler Aliağa, Foça ya da Çeşme' ye ulaşabiliyorsunuz. Bu yüzden çok özlüyorum eski şehrimi .
Evet Erdem çok haklısın,birbirimizi tanıyamıyoruz ,buralar tanışmak için,malesef elle avlanmayı sevmiyorum ,kamışla avlanıyorum..
arkadaslar tum guzel temennılerınız ıcın tesekkurler ,ve akle dostum haklısın ben kendı adıma soyleyebılırım balıga ulasmam surem 3 dk tekrardan selamlar sevgıler