Muhterem avcılar River2sea Rover 98 hepinizin malumu 10-11 gram filan. püskülünü çıkarınca hele 10 gram. 10 gramı, 5-25 atarlı kamışımla minimum 20 metre uzağa fırlatabilmem atıp çekebilmem için hangi misinayı önerirsiniz. hedefim levrek. (Hatay dörtyol)
powerline extreme misinayı şiddetle tavsiye ederim. 0,20 veya 0,22 mm. su üstü sahteler için 0,08 veya 0,10 mm ip misina kullanmanızı tavsiye ederim. berkley whiplash olabilir. pahalı ama güzel misinadır.
yukarıdaki arkadaşın sistemine göre tavsiye beklemekteyim. olumlu veya olumsuz farketmez. şunu eklim şu ana için örgü alamayacağım yinede yorum varsa beklerim denizde, kıyıdan, at-çek, rapala için
Ben size 0,26 mm lik spro tech alabalık misinasını tavsiye ederim. hem çok sağlam, hemde spin için gayet uygun.. misina 500 metrelik paket halinde satılıyor, uygun muhafaza koşullarında en az 5 yıl idare eder.. fiyatı da son derece ekonomiktir. Bunun dışında sağlamlık ararsanız, affına sığınarak Kadir abimin (Kadir levrek peşinde) öderdiği remixon super maxim 0,28 mm. 100 metresi 10 tl civarlarında. aldım, henüz makineye sarmadım.. son derece sağlam bir minisa olduğu test edildi. bir spin avcısı da tavsiye ediyorsa, spine de uygun demektir son olarak yine sitede tavsiye hiti alan stroft misina var tabi. bundan da aldım, 100 mt si 18 tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam, makinede sarılı, ancak nisanda test şansım olacak.. umarım yardımcı olabilmişimdir.
Tuzlusu için fikrim yok lakin, tatlısuda 0,22 mm.liğini kullanırım yıllardır. Düğüm; palomar. Atarı 10-30 gr. 3 mt. DAM kamış ile 4-5 gr. 2 numara mepps kaşıkları 35-40 mt. mesefaye atabiliyorum. Shimano hyperlop 4000 RB makine ile gayet memnunum. Yemli avlarımda da 5-5,5 kg, aynalı sazan aldım, kalamalı. Bu bilgilerde işine yarayan bir şey bulduysan kendimi mutlu sayarım Alişciğim. Rastgelsin en güzeli.