Herkese Ankara'dan kucak dolusu sevgiler.Ben kardeşiniz Gökhan GÖKÇE.27 Eylül 1987 Ankara doğumlu ve aslende Güdül'lüyüm.Akdeniz Üniversitesi Teknik Bilimler Yüksekokulundan terk; AÖF ÇEKO bölümü 1.sınıf öğrencisiyim. Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü bünyesinde sözleşmeli memur olarak Figüran oyuncu ve Aksesuar sorumlusu olarak 3 yılı aşkın süredir görev yapmaktayım. Bir diğer hobim olan akvaryum ile çok daha uzun yıllar önce tanışmış,kendini geliştirmiş ve bazı büyük sitelerde belli yönetim pozisyonlarında görev almış ve şimdide olta balıkçılığı konusunda öğrenmek ve paylaşımlar yapıp yeni dostluklar kazanmak için aranızdayım. Genel anlamda yazın ki tatil ve diğer zamanlarda ki turne zamanları hariç tatlısu avı olarak dip oltası ile sazan ve kadife ile uğraşıyorum ancak yavaş yavaş merakım olan turna ve yayına da başlamak istiyorum. Diğer zamanlarda ise denizde ufak tefek olta ve amatör serbest dalış ile zıpkın avcılığı yapıyorum. Tekrar herkese sevgiler sunar keyifli paylaşımlar dilerim...
Aramıza hoşgeldin Gökhan. Güzel aktivitelerine bir ek daha yapıp seçmiş olduğun olta balıkçılığını raporlarla da süslemeni ve keyifli paylaşımlarının devamını dilerim.
Gökhan kardeşim balık avı net ailesine hoş geldiniz umarım avlarınız bereketli raporlarınız daim olur
Gökhan merhaba, kendin hakkında vermiş bilgiler sayesinde seni uzun zamandır tanırmışcasına bilgi sahibi olduk, aramıza hoş geldin,
Herkese en içten teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunarım.Herhalde daha ilk dakikadan birkaç hemşehri bulma safhasındayız?Orhan kardeşim Güdül/Adalıkuzu köyündenim...Ya siz?
Hoşbulduk hemşehrim Orhan kardeşim; mutlaka birlikte çeltikçi tarafına size de bize de yakına bir zaman ava gitmeliyiz unutma...