Yaklaşık 1 aydır aranızdayım şunu söyleyebilirimki çokk samimi keyifli bir site,merhaba demek bügüne nasipmiş kısaca şöyle bahsedeyim çok küçükken yakalandım ben bu güzel hastalıga, tutkuya balık avına annemin ip makaralarıyla- igneleriyle sokaktaki küçük çakılları kurşun yaparak başladım bu tutkuya cocukluk işde ilk atmamla kopar giderdi hep zamanla palazlandık kavradık işde vazgeçilmez tutkum oldu beni hiç birşey bukadar huzur verip dinlendirmiyor uzun lafın kısası aranızda olmak güzel tekrar herkeze MERHABA.... semih
Merhaba Semih bende yeni üyelerdenim. Dediğin gibi çok samimi ve keyifli bir site. Ben maksimum olarak faydalanıyorum. Eminim sanada çok faydalı olacaktır. tanıştığımıza sevindim.Bereketli avlar.
))))) hoşgeldin semih kardeşim izmir meditörleriiiii uyumayın izmir artı birrrr ekleee kazan mevcudu arttı beyaaaa
Hoşgeldin Semih Kardeş ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin. Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim. Keyifli ve zevkli paylaşımlar.