merhabalar adım murat izmir inciraltında küçük bir tezgahım var burada olta malzemesi ve yemlerini satıyorum yerim tam olarak turkuaz cafenin karşısında deniz kıyısında bulunan tekel bayiinin yan sırasında bulunmaktayım ayrıca isteyenlerede tekne ile gezi turu hakında yardımcı oluyorum satığım ürünler profesyonel olarak ilgilenen arkadaşlara yönelik olmasada en azından ufak tefek ihtiyaç duyulabilecek malzemeleri o an için temin edebilmek ve yeni başlayan yada amatörce uğraşanlara da elden geldiğince yardımcı olmak üzere bu işi yürütmeye çalışıyorum balık tutumak benim vaz geçilmez bir sevdamdır kış aylarında kalamar ve sübye avlamayı severim.. bacanağım carpe(hakan) da saolsun herzaman yanımda olur mümkün oldukça avlanmaya birlikte çıkarız kendisini çok severim çok iyidir buradan kendisine ayrıca selamlarımı yolluyorum.. herkese sevgi ve saygılarımı sunarım avlarınızda bol şanslar dilerim oltalarınız balıkla dolsun taşsın sevgilerimle.......
seni sevdim sadıcım ama bacanağın carpe hakanı hiç sevmem bir gezdirmedi bizi daha şu yeni teknesiyle
selam gülbaharlar kardeş merhaba eğer yolun düşerde izmir inciraltına gelirsen beni bul bacanağım carpe (hakan)a sölerim birlikte teknesiyle avlanmaya gideriz güzel bir gün yaşarız.ayrıca izmir ve civarında ikamet eden site sakinleri ilede tanışıp kaynaşmak isterim herkese saygı ve sevgilerimle allaha emanet olun hepiniz kalbimdesiniz. SAYGILARIMLA.......
selam aranıza katılmatan memnun oldum hoşbulduk aslında siteye uzun zaman oldu katılalı fakat sadece siteyi takip etmekle vakit geçiriyor idim ama bundan böle yorumlara katılıcağım saygılar sevgiler...
Aramıza hoşgeldin Murat. boru kurdu nu 1.75 liradan yanınada 1 çay ısmarlarsan sana çoook müşteri getiririm şaka bi yana seni tanımamız iyi oldu.Oralara geldiğimizde Murat abimiz var sıkıntımız< olmaz deriz. keyifli paylaşımlar dilerim
saol kardeşim selimlee selam kardeşim herzaman beklerim başım gözüm üstüne nedemek sizleri tanımak benim içinde büyük mutluluk demektir saygılar sevgiler....
gece geç geldiğim içindir kardeşim ne olsun işte sabaha kadar oturup okey oynuyom bu arada arada bir sitetyi takip ediyom gece de eve geç geldiğim için bir anda da yatıp uyuyamıyom gece kuşu oldum benya ehehe
Murat kardeşim hoş geldin.İnciraltı benim favori avlağımdır.Mesala önümüzdeki ay oraya başlarım havalar soğuğuncaya kadar.İnciraltında yemci olduğunu bilmiyordum iyi oldu.Hiç olmazsa taze yem alırız.Gerçi ben direk kızyurdunun oraya gidiyorum belki o yüzden gözümden kaçmıştır.
Murat kardeşim hoş geldin.İnciraltı benim favori avlağımdır.Mesala önümüzdeki ay oraya başlarım havalar soğuğuncaya kadar.İnciraltında yemci olduğunu bilmiyordum iyi oldu.Hiç olmazsa taze yem alırız.Gerçi ben direk kızyurdunun oraya gidiyorum belki o yüzden gözümden kaçmıştır.