Öncelıkle merhabalar sıteye yenı uye oldum. Daha onceden de gezıyordum daha yenı fırsat buldum uye olmak ıcın. İçimdekı bu balık sevdası gıt gıde buyuyor nerdeyse ruyama gırecek okadar bırde tutmayı bılsem amator otesı bıseyım Arkadasın abısı almanyadan olta takımı gondermıs you tube den av vıdeolarını ızleyıp gaza gelıyoruz bır kersınde gece saat 01:00 cıvarında ısten geldım aynı gecenın sabah saat 6 da arkadasla aldıgımız gazla ızmır konak'a gıttık balık avlıcaz hesapda yıne husran ama yınede ben sanslıyım kaya balıgı cektım 1 tane Bıraz kendımden de bahsedeyım ızmır odemıslıyım altındagda buyudum halen altındag da oturuyorum hem calısıp hem okuyorum aof işletme 4 sınıfım. Abılerımın ve kardeslerımın engın bılgılerını benımle de paylasmalarını ve aranıza almanızı beklıyorum. Herkeze selamlar olsun. İğnede balıgınız bol olsun RASGELE..
Gürkan Kardeşim aramıza hoşgeldin. Burada balıkçılıkla ilgili birçok yararlı bilgi edinebileceğine eminim..Keyifli paylaşımlar.. 30 Mart ta bir organizasyonumuz var..Tekne ile yapılacak bu organizasyona katılmak istersen aşağıdaki linki incele http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=18491
organızasyonu bılıyorum gelmeyı cok ıstıyorum ancak 5-6 sında sınavım var aof nasıl yaparım bılmıyorum ama gelmeyı ıstıyorum bırazdaha zaman gecsın kesın kararımı soylerım tesekkur ederım abı
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. Dilerim fırsat bulur ve organizasyona katılabilirsiniz. Arkadaşlarımızla birlikte güzel zaman geçireceğinize ve yeni bilgiler edineceğinize eminim, keyifli paylaşımlar.