selam agabeylerim ve arkadaslarım dün bu foruma yazdıgım lütfen okuyun baslıklı yazımı 190 kisinin okudugunu ve sıfır cevap oldugunu görünce gercekten hayal kırıklıgına ugradım su an gercek bir moral bozuklugu icindeyim ama neyse vazgecmek yok ögrenmeye devam herkese selam ve ii geceler
Aydın bey, tanışma bölümüne konu açtığınız için cevap alamamış olmanız muhtemel. Ben konunuzu olması gereken yere taşıdım. Arkadaşlarımız gördüklerinde size cevap vereceklerdir. Okuyan 190 kişinin içinde site üyesi olmayanlar da mevcuttur, okuyanlardan da sizinle aynı tarafta ya da aynı şehirde olmayan da pek çok insan olması muhtemel. O nedenle cevap verilmemesini okunma sayısı ile kıyaslamayın derim. Bu arada Anadolu yakasında Pendik civarını çok tercih eden arkadaşlarımız yok malesef. Ben de Anadolu yakasındayım ama o tarafa pek gitmiyorum, genellikle Üsküdar ve Beykoz'a uzanan güzergahı tercih ediyorum. Ama bir gün Maltepe civarında birlikte avlanabiliriz, o tarafa gittiğim oluyor. Balık haberi geldiğinde giden başka arkadaşlarımız da oluyor.
tesekkür ederim cevabınız icin. zaten benimki tatlı bir sitemdi.dedigim gibi asla pes etmek yok sedece balık tutmayı seven arkadasımın olmaması cok canımı sıkıyor . bir de mesajım en son sayfaya tasınmıs okunması zor olacak sanırım ama neyse tesekkürler görüsmek üzere
Birazda biz sitem edelim. Pendikte balıkmı var ? Bu mevsimde ne avlanır? Yani elbette birşey çıkar ama tadı çıkmıyor. Deseydinizki bu aralar boğazda avlanan arkadaşlar varsa bende o tarafa gelip size eşlik etmek isterim. İşte o zaman cevap olur. Tabiki iş ve hava durumuda önemli...
aydın kardeş dün o konuyu bende okudum yani 190 kişiden biriyim neden bir şey yazmadın diyecek olursan ben pek denize gitmem genelde tatlı su avcığıyla uğraşıyorum tatlı suyada avrupa yakasında gidiyorum bu durumda bir şey yazmamında bir anlamı yok kim bilir belki okuyanların hepsi benim gibi oralarda balığa çıkmayanlar olabilir