tüm doğa sever avcı dostlara iyi avlar dileklerimle. siteyi tam kavrayamasam da elimin ve dilimin döndüğünce herkeze merhaba demek istedim.size ait BALIKavı görüntülerini nereden ve nasıl izleyebilirim. Ayrıca nasıl bir konuya üye olabilirim. Biraz yardım ederseniz sevinirim.ben de av maceralarımı(videolarımı)nasıl gönderebilirim.teşekürler avcı ve çevreci dostlar.... DENİZLİ-1971-AYHAN
aramıza hoşgeldin Foruma resim ekleme (görsel anlatımlı) http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=6885 foruma video ekleme http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=8242
Selam Didaci/Ali/Veli/Ahmet kardeşim/abim.Foruma hoşgeldin.Sitemizde çok fazla video yok ama istemediğin kadar resimli av raporu ,her tür amatör balık avcılığı hakkında bilgi bulabilirsin ve istediğin kadar da resim-video yayınlayabilirsin..Ama önce şu "/" ları kaldıralım di mi? profiliniz bölümünden imza ayarlarına adını soyadını doğum tarihini ya da yaşını ve foruma nereden katıldığını yazarsan tamamdır bu iş Siteye üye olduysan konuya üye olman gerekmez..Resimden öyle çıkardım ki sazancısınMesela anasayfadan tatlısu balıkçılığı bölümüne ya da tatlısu balıkçılığı fotoğraflar bölümüne girip yeni konuya girer mesajını yazarsın gerisini zaten video ve resim eklemeyi Sabri abi açıklamış başlığını da atar yollarsın.Avlarının hikayelerini de yazarsan tadından yinmez Tekrar hoşgeldin şimdiden sağolasın.
Zamanla herşeyi kavrarsın dostum.Aramıza hoşgeldin.Birde imza ayarlarını yaparsan seni daha yakından tanırız.İsim yaş kan grubu Favori sös şiir tutuğun takım evlimisin çocuk varmıNeyse uztmayayım modlar kızmasın.Tekrar hoşgeldin
şimdi oldumu dostum. isim: ayhan. denizli 1971 . tutuğum takım GS Fanatik olmasam da. şiir yazmayı severim. evliyim. henüz bir bebek yok.belki ilerde. müzik genelde klasik müzik ve türkhalkmüziği.BURAK.MURAT.MUSTAFA. ERDEM.SABRİ . SEVGİLİ DOSTLARIM TEŞEKÜRLER. görüşmek dileği ile...
Güzel oldu.Ama birde bunun kalıcı olması için ayarlar bölümüne girip yapman gerekiyorKeyifli paylaşımlar.Birde konuya üye olmak için siteye üye olup konuya cevap yazman yeterli.Başkaca çabaya gerek yok.Memnun oldum tanıştığımıza