selam

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında aytaçi tarafından paylaşıldı.

1. aytaçi

aytaçi kasım

Öncelikle Tüm Site ;Sakinlerinin Bayramları Mubarek Olsun Nice Bayramlara Birlikte İnşallah...
    Arkadaşlar Benim Bir Fiber Tekneye İhtiyacım Var Elinde Yada Tanıdıgında Olan Arkadaşların mslarını bekliyorum Teşekürler...

2. saitcan

saitcan İSMAİL

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    850 gr mercan 700 gr çupra .
    aleyküm selam seninde bayramın mubarek olsun.bende bir fiber tekne var ama sana ufak gelir zamanında arabaya sığsın diye özel yaptırmıştım şimdiyse sitedeki en sevdiğim arkadaşlarla büyük tekneyle avlanmaya gidiyorum o yüzden tekne boşta ama ta izmirde istediğin zaman gelip ala bilirsin avlanmak için tabi.tekne alacaksan çokta acele etme ince ele sık doku derim alacaksan en iyisini ama sana en uygununu bul öyle al derim.

3. hızır şeref gültekin

hızır şeref gültekin hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    sawagear predatör 20 60 300
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw4000xg
    En İyi Avı:
    kilosunu bilmiyorum ufo gibi bişeydi :)
    bende var arkadaş amaben yalova da oturuyorum tekne karada bi sıkıntısı yok ben aldım geçen sene ama motoru olmadığından öle duruyor pek içime yer etmedi kıyıdan oltaya devam ediyrum istersen görüşürüz

4. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Vega Potenza Moon Star 425 - 150 - 220 gr & İtalcanna Kombat 4.20 cm - 220 gr
    Favori Makine:
    DAİWA WINDCAST Z 5000 & Penn Affinity 7000
    En İyi Avı:
    Bkz raporladığım avlar....

Sevgili dostum
    tekne donanımı ve bakımı bölümüne birgöz at istersen ve googleda arattır eğer burda bulacakların seni tatmin etmezse,Benim tavsiyem acele etme.Kolaylıklar ve ıyı bayramnlar diliyorum.

5. aytaçi

aytaçi kasım

İsmail ve Faruk abilerim cok teşekür ediyorum sizlere ilgilendiginiz için ismail abi biz 4 kişiyiz senin tekne sanırım ufak gelir bagaja girdigine göre:D
    Şeref kardeş senin tekne sanırım uyar bize bende gebzede oturuyorum gerekirse kürek cekerek getiririz yeterki olsun...
    ayrıntılarınıkonuşalım kardeşim,ilgilendigin için saol ismail abi ve faruk abi dediniz gibi hareket etmeye calışıuyorum zaten saolun bende o yüzden siteye yazdımya başkasından kazık yiyecegime dostları işi görülmüşde olur benimde saolun

6. saitcan

saitcan İSMAİL

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    850 gr mercan 700 gr çupra .
    arabanın arkasına dediysem :D :D :D kapalı saç kasa fort transit 4 kişi rıhat avlanır.Bizde 4 kişi beraber ava giderdik zaten:cool:

7. zeusmk

zeusmk mehmet

tşk ederim sağol