Öncelikle herkese selamlar.Aslinda uzun süredir forumu ve siteyi takip ediyorum ama tanismak icin buraya fazla vakit ayiramadim kismet bu güneymis. Buradaki cogu müdavim ustalarim beni tanimasada ben sizleri az cok taniyorum.Ben cogunlukla tatlisuda avlaniyorum(ren nehri) sudak avinda ukalalik gibi olmasin ama az cok tecrübem var.Arasira Hollanda da izinlerde de bogazda avlanma firsatim oluyor(kismetse 18 aralik ta Istanbul a gelicem cok sabirsizlaniyorum insallah cinekop vakti gecmez o zamana kadar at cek denemek istiyorum.Cok uzattimlafi ayrica burada bilgilerini paylasan herkese tesekkürler.
Hosbulduk.Evet bu canavar acayip adrenalin yapmisti bende tek basimaydim karanlik, silikon balikla ha kacti ha kacacak derken gelmisti.Aslinda sudak fotolarida var bayagi ama buraya foto atmak zahmetli biraz profil icinde cözünürlük fazla geliyo galiba paylasmak istiyorum aslinda.
Cemil merhaba, büyük boyutlu görselleri istenilen ebatlarda küçültebilen Fotosizer adlı programı bilgisayarına indirerek, istediğin resimleri uygun çözünürlükte paylaşıma açabilirsin.
merhaba abi deneyecegim fazla vakit bulamiyorum is coluk cocuk arta kalan zamanida forumu okuyup bilgi edinerek degerlendiriyorum tesekürler.