Kısa bir rapor geçeyim.Geçen Cuma Sarı Su ve Beach Park 13. numara önünden tavuk ve karides ile dip oltası atıldı tık yok.Aslında 30-40 açıkta palamut vardı.Lolipop şekerinin plastiğini 4 numara iğnenin sapına (Sapta parlak ipden püskül takılı) takarak oluşturduğum sahte ile at çek yapılabilirdi ama istemedi canım.Bir de bir gün öncesinde ekmek ile Karpuzkaldıran'daki kayalıklardan zor da olsa kefal alınabiliyor.Hatta bugün 1,5 kg bir tane alınmış.Özellikle hava tam karardığında.Tabi burada askerler belli bir süre müsade ediyorlar.Bu da belli olmuyor.Levrek için bu hafta Sorgun Titreyen Göle gitme niyetimiz var.Bakalım.
Slm.Öncelikle hoş karşılamanız için teşekkür sonra da kendimi tanıtmak istedim.Muğla Merkez doğumluyum.Gazi Üniversitesi Metalişleri bölümünü bitirerek 1998 yılında Korkuteli/ANTALYA'da göreve başladım.2006 yılında evimi Antalya'ya taşıdım.Yaklaşık 2 yıldan beri de Atatürk Endütri Meslek Lisesinde(Sanayi Karakolu çaprazı) Metalişleri öğretmeni olarak çalışmaktayım.Haziranda 3 yaşında olacak Efe isimli bir oğlum var.Eşim de İngilizce öğretmeni.Gelelim balık sevdasına.Küçük yaşta Dayım vasıtasıyla başladı denilebir.Sonrasında çocukluğumun bir kısmının geçtiği Dalamanda devam etti.Dalaman çayının sulama için dağıtıcı olarak kullanıldığı arıklarda Sarı Balık,Akbalık(O zaman öyle biliyorduk) ve Yılan balığı avladık.Sonrasında Muğla'ya döndükten sonra biraz Ula göletinde Sazan ile Akyaka'da sokar vs avlayarak geçti.Bir kaç kez de tekne ile çıkmışlığımda oldu.Taki koca denizde bir tane Dragana tutana dek(Affınıza sığınarak bildiğimi yazdım.Yanlış olabilir).Bu olayın tarihini inanın unuttum.Muhtemelen üniversite yıllarındaydı.Ama yaklaşık 1,5 yıl önce göreve başladığım okuldaki,özellikle bölümümdeki bazı arkadaşlarım sayesinde tekrar ateşlendi.Bir tane 3 m lik kamış ve Ryobi 8000'lik makine ile başladım.Sonrasında yine 4000'lik Ryobi ve 3,25 Ryobi Fuji aldım.Tabi tekne avları içinde 2 tane 1,5 m'lik kamışları da unutmayalım.Şu aralar sahtelere takmış durumdayım bir kaç sahte aldım.Almaya da devam edeceğim gibi gözüküyor.Tabi bir de atçek için parçalı kamış tedarik etmem gerekecek.Peki balık işleri nedurumda derseniz; Antalya'da kenardan şu mevsimde pek bişey yok.Üst mesajımda küçük bir rapor vermiştim.İnanın hevesim kaçtığı için ciddi anlamda tatilde bir ava çıkmadım.Misafir sebebiyle Adrasan'da arkadaşlarımın yaptığı tekne gezisine de katılamadım.Hoş pek keyifli de geçmemiş.Benden bu kadar arkadaşlar.Bu arada sevgili Turgay KARAASLAN simanızda yabancı gelmedi.Belirtmek istedim.