Merhaba arkadaşlar. Yıllardır devam eden ve bir türlü zerre kadar azalmayan denize olan tutku ve aşkımı 4.50 Mt Fiberglass bir tekne ve 9.9 Johnson motor ile daha da perçinledim. İzmir de doğdum ve büyüdüm son 10 yıldır Bodrum'da yaşıyorum. Yıllar önce dayımın beni Kuşadası açıklarında balığa çıkartması ile başlayan bu macera adeta ileri ki yılllarda bir tutkuya dönüştü. Geçtiğimiz 2 yıl önce de ara ara Torba açıklarında yaptığımız keyifli seyahat ve balık avı artık beni yerimde duramaz hale getirdi ve bahsettiğim teçhizatları en sonunda aldırdı Yaşım henüz genç forumu üye olmadan önce de inceledim. Tecrübeli büyüklerimiz bilgilerini paylaşmışlar. Ara ara takıldığım şeyler olursa ilgili konuya sorularımı bende yönelteceğim. Bu doğrultuda edindiğim tecrübeleri de forum içerisinde paylaşmaya gayret gösteririm. Sevgiler,
Gökhan kardeşim hoşgeldin.Keyifli paylaşımlar.Bodrumda avlanılacak yerlerle ilgili bilgi alırız artık senden
Gokhan kardesim, hos geldiniz. Keyifli paylasımlar dilerim. Forumda ki degerli kardeslerimiz, bilgilerini bugune kadar esirgemediler; bundan sonrada esirgemeyeceklerdir. Konu ile ilgili her turlu sorunuzu yazabilirsiniz. Bu vesile ile bizlerde birseyler daha ogrenme fırsatı bulmus oluruz. Kal saglıcakla.Tevfik.
Herkese iyi dilekleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bodrum ile ilgili sormak istedikleriniz olursa bende bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim. Teşekkürler Balikevi.net ailesi..