Selam arkadaslar... Siteye yeni uye oldum. Adim Yusuf. Malta'da yasiyorum. Sitede iyi vakit gecirmemiz dilegiyle...
Hoşgeldiniz..Oradaki balık populasyonundan biraz bahsedermisiniz? Bir gün gidersek hazırlıklı gidelim
Hosbulduk .. Ben yaklasik 2 ay once balik tutmaya basladim.. Bu yuzden balik populasyonu hakkinda pek bilgim yok ama yavas yavas avlanarak bilgi edinmeye calisiyorum. Simdiye kadar gozlemledigim kadariyla, kiyidan yakanabilecek baliklarin basinda Karagoz, Sarpa, Mullet ve Melanur gelmekte. Sarpa zaten her oltaya takiliyor Aslinda kiyidan avlanma acisindan yine de kotu olmayan baliklar bunlar (Sarpa haric)... Ilerleyen gunlerde degisik baliklar yakalarsam sizlerle paylasirim
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. Zaman içerisinde, oradaki balık türlerinin dışında, orada uygulanan kurallar var mı? Kuralları nasıl? v.s. gibi konulara da değinebilirseniz çok sevinirim. Farklı ülkelerdeki kuralları takip etmeye çalışıyorum, eklemeler benim için sevindirici olacaktır. Şimdiden teşekkür eder, keyifli paylaşımlar dilerim. Rast gelsin...
Hosbulduk... Arastirdigim kadariyla kiyidan herkes istedigi gibi avlanabiliyor... Sadece tekne ile avlananlara bazi uygulamalar var... Sanirim o da bazi balik turleri icin gecerli sadece..
Yusuf hoşgeldin. Balık-balıkavı güzel de Malta'da yaşayan kişiye Malta Eriği'ni de sorsak neler anlatır bizlere? Şu an bu mübarek meyvenin arifesindeyiz. Kapı önünde bekliyor; geldi, gelmek üzere.
hoşgeldin yusuf arkadaş.. bizimde senden öğreneceğimiz çok değerli tiyolar mutlaka vardır, ara sıra paylaşırsan memnun oluruz.