Ben fatih,bu sitedeki büyük ihtimalle en acemi balıkçı.23 yaşında ve öğrenciyim.Forumun bilgi yönünden istifade ederken resim bölümü gibi bölümlerine kaptırdım kendimi.Umarım benimde ekleyecek resimlerim olur diyerek hepinize merhaba diyorum.
hoşgeldin fatih çoğumuz bu siteye girdiğimizde hiç bir şey bilmiyorduk herşeyi burdan öğreniyoruz ve eklediğimiz o kadar çok resim olduki kal sağlıcakla forumu incelemeye devam
Fatih kardeşim hoş geldin.. Nerde oturmaktasın...öyle öğrenciyim ben demekle olmaz Biraz kendinden bahset bakalım.. Durduk yerde bu balık merakı nasıl başladı..ne hissettinde oluştu bu durum bünyede..
Suatreis,enisgökçe,seckint,a_kadir77 hoşbulduk. Valla Suatreis dediğim gibi öğrenciyim yıldız teknik'te.bu sene son senem kısmetse.Ben 17 senedir İst. Sarıyerde oturuyorum.Denize çok yakınım. Balık merakım aslında çok küçüklükten,ama o zamanlar memleketim samsunda derede ellerimizle tutardık,ancak hayat koşturması işte.Gidemez olduk oralara.Bundan 3-4 hafta önce bi akrabam tuturdu ille balığa gidelim diye.O gün bu gün oltayı bırakamaz oldum.Tabi sadece istavrit aşamasındayım şu an Ama siteye niye üye olduk? gözümüz yükseklerdede ondan ''Sizlerle elele çinekop,lüfer tuttuğumuz günlere''diye bi cümleyle bitiriyim,yoksa dahada uçabilirim
A.S. Fatih hoşgeldin. Ben de senin gibi uçuyorum, balığa gidemeyip evde kurduğum hayallerle inşallah kısa zamanda nasip olur o bahsettiğin çinekoplar, lüferler. yakala ama bana gösterme eğer benden önce yakalarsan. keyifli paylaşımlar, rastgele
saitcan,Misinam_Sarki_Soyler hoşbulduk. Misinam_Sarki_Soyler been çinekop tutana kadar sen balıkçılığın kitabını yazmış olursun herhalde
Fatih kardeşim aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar çok kısa sürede seninde resimlerin sitemizde yayınlanır merak etme herkes burada birbirine yardım eder. Birde hepimizin niki olsada biz burada birbirimize ismimizle hitap ederiz yaş durumuna görede abi kardeş gibi saygı ve sevgi ifadelerini bol bol kullanırız dedik ya biz bir aileyiz sol tarafta mesaj atan herkesin ismi ve yaşı yazar
Bir kitabım var zaten; "Evde atış pratiği yaparken surf kamış kırma yöntemleri" adında, çok yakında piyasaya çıkar "balığa çıkamayan adamın maceraları" yla devam edecek kitap serisi böyle giderse...
aramıza hoşgeldin fatih. umarım çok keyifli avlar yapar, buradan öğrendiklerini geliştirir ve bize geri öğretirsin. paylaştıkça devleşen bu bilgiler umarım seni de mutlu eder. ayrıca istavriti küçük görme, yazıktır ayrıca taze taze tavaya attım mı ege ve akdenizdeki bir çok balığı da bozar bizim marmara çingenesi
hoşbulduk ,teşekkürler arkadaşlar.valla draco,ben pek balık yemeyi sevmem.Çinekop olursa bi derece işte.istavrite gelince kendim tuttum diye 3 5 tane yiyoruz.Ama benden gayri evdeki herkes hastası. Neyse çinekopta tutarız inşaallah.Bilmiyorum tabi kıyıdan tutuluyomu,onuda araştırayım siteden.