Selam arkadaşlar.adım hüseyin özdağ.antalyada oturuyurum.Yaşım 22 askerliğimi yeni bitirdim.Boş zamanlarımın çoğunu ailemle geçirmek istediğim için ve ayrıca balık tutmak istediğim için (aslında çocukluktan beri çok merak ettiğim ve devamlı uygulamaya geçermek istediğim bir olaydı)Bi nevi artık istediğimi yapmak üzereyim.Ve bütün olta takımlarımı aldım tabiki takım çantası hariç.Aslında takım çantasını ileri zamanlarda düşünmek istedim.Nedeni ise daha çok yeniyim ve hangi parçanın ne işe yaradığını açıkçası tam olarak bilemiyorum ve acele ile hata yapmak istemiyorum.Sitede tüm sayfaları gezdim diyebilirim.2 gündür gece gündüz bu sitedeyim.Siz değerli ve benden daha tecrübeli abilerimle 2 günönceden sohbet etmeye geçmeyi çok isterdim.Lütfen bana kızmayın üye onayı bekledim. ).. Şimdi sevgili abilerim ve kardeşlerim. sitedeki yapmış olduğum araştırmalarıma ve öğrenmeye çalışabildiğim kadarıyla ilk defa bismillah diyerek olta takımlarımla birlikte antalyada düden şelelasi üzerinde bir çaya gittim.Aslında niyetim alabalıktı ama kolay olmuycağınıda biliyordum.Zaten kolay işleri sevmem.Belki inanmazsınız ama dere de hiç balık yoktu.Yosundan başka hiç bişi tutamadım. Tecrübe de ayrı bir sorun. Moralim bozulmadı diyemem.İçimde biraz bi kızgınlık vardı. Siz değerli abilerimden yardım istiyorum.Hatta Mümkünse antalyada ikamet edip balık tutmaya gitmek isteyen abilerim varsa yanında misafirde kabul ederlerse gelmeyi çok isterim... Hüseyin Özdağ antalya 0506 xxx xx xx ' fish founder tarafından silinmiş olup,özel bilgilerin pm olarak belirtilmesi rica olunur ' Ayrıca tavsiye vermek isteyen abilerim varsada kesinikle hayır diyemem. Saygılarımla.
Hoşgeldin sevgili Hüseyin. Balık avcılığının öncelikle sabır olduğunu, herşeyi öğrenmek için aceleci davranmamak gerektiğini unutma. Çevrendeki sularda (akarsu, göl,deniz) yaşayan balık türlerini araştır ve hedeflerini belirle. Takım çantanı da hem sitedeki forumları dikkatle inceleyerek, hem de çevrendeki balık avcılarının kullandıklafrı malzremelere bakarak, çok masraf etmeden takım çantanı oluşturabilirsin. Çevrende görreceğin amatör balık avcılarının kullandıklarını ve yöntemlerini gözlerken bu konuda yayınlanmış olan tebliği çok güzel oku ve bunları doğrudan benimseme yoluna gitme. Balık avı malzemesi sayılan yerlerde de yasal olmayan malzemeler bulunduğunu bil ve bunlardan uzak dur.Kullananları ve satanları uyar. Hata yapmaktan korkma. Yaptığın hatalardan ders almayı bil. Unutma ki, zeki insan çabuk kavrar, ancak akıllı insan öğrendiklerini en verimli kullanan insandır. Öğrenme ömür boyu sürer.Sen sabırlı oldukça göreceksin meyveleri de tatlı olacaktır. En güzel balıkları yakalaman dileğiyle....
Hüseyin kardeşim aramıza hoşgeldiniz. Balıkavı konusunda bilgi alabileceğiniz çok değerli arkadaşlarımız var ve zaman içinde memnuniyetle yardımcı olacaklardır. Ancak sizden öncelikli ricamız, avlanmadan önce avlanma yasakları hakkında bilgi edinmeniz olacak. Örneğin: doğal alabalık av mevsimi tüm bölgelerde, 1 Ekim itibarı ile kapanmış olup, 31 Mart sonuna dek avlanması yasaktır. Bunun için aşağıdaki linkten faydalanmanız türlerin korunması ve sürdürülebilir balık avcılığı açısından faydalı olacaktır. Duyarlılığınız için şimdiden çok teşekkür ederim. http://rega.basbakanlik.gov.tr/eskiler/2008/08/20080821-6.htm
Hoşgeldin, keyifli paylaşımlar Hüseyin. Balıkavı günlerinde başarılar dilerim. Selam ve sevgilerimle.
çok değerli abilerim.hepinize misafirperverliğiniz ve vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır. siz tecrübeli ve değerli abilerimle aynı düşünceyi paylaşıyo olabilmek benim için büyük bir ayrıcalık ve şanstır.
Sevgili Hüseyin aramıza hoşgeldin.Bil diye söylüyorum bu forumda sadece abilerin yardım etmiyor Hüseyin.Çok bilgili ablalarımızda sana yardımcı olur, olacaktır.Mesela "smyrna" Sevil ablamız gibi.Abla saygılar.Vel hasılı Hüseyin herkes birbirinin bilgisine deneyimine muhtaçtır.Tekrar aramıza hoşgeldin.
sevgili Hüseyin, genel başlıkları birçok arkadaşlarımız sana izah etmişler dolayısı ile bana sadece sana rastgele ve keyifli paylaşımlar dilemek kalmış lakin genel konu içi mesajlarımızda belirli sebeplerden dolayı telefon numaralarımızı yayınlamamaktayız.bu tür bilgileri,gerekli üyeler ile özel mesaj 'pm' ler vasıtası ile belirtmekteyiz, aramızda hoş vakit geçirmen dileklerimle,