Merhaba arkadaşlar. Adım Murat. Denizlili'yim ve Denizli'de ikamet ediyorum. 23 yaşındayım ve muhasebeciyim. Vakit buldukça tatlısu avı yapıyorum-yapmaya çalışıyorum. Genellikle de sazan-aynalı sazan oluyor. (Yapraklı Baraj Gölü - Çavdır Baraj Gölü) Bu aralar alabalık ve turna merakım var. Daha önce Işıklı Gölü'ne gitmiştim fakat o sıralar balığa yeni merak saldığımdan dolayı ve bayağı acemi olmamdan dolayı malzeme-tecrübe yetersizliğinden arkadaşlarımızla beraber elimiz boş dönmüştük. Araştırdığıma göre de Işıklı Gölü tam bir turna cenneti. Doğal olarak da cennet gibi bir yer zaten. Bu arada denizde balık heyecanını ve zevkini yaşamak bir kere kısmet oldu. O da Didim/Altınkum plajı ilerisindeydi. (Zargana) Avlakları bilemediğimiz için son çare olarak gitmiştik. Lafı fazla uzatmadan tüm arkadaşlarıma ve abilerime selam eder, misinalarının sağlam, avlarının bol olmasını dilerim. Tanışmak ve görüşmek üzere inşallah. Bu hobiye gönül veren tüm sevdalılara rastgele !
Murat hoşgeldin. Keyifli paylaşımlar dilerim. Bir de hatırlatmada bulunalım: 1 Nisan'a kadar Alabalık (Gökkuşağı hariç)ve Turna avına gitmiyoruz zira, şu an dönem yasağı içerisindeyiz. Selamlar.
Hoşbulduk arkadaşlar çok teşekkürler. Sayın "balli" abim.. Bidahaki seferden kastım haziran ya da temmuz ayları. İlk gittiğimde de zannedersem ağustos ayı idi. Yani yasağın olmadığı süreler. İlgi ve uyarınız için teşekkür eder tüm balık sever arkadaşlarım ve abilerimin sizin kadar duyarlı ve uyarıcı olmasını dilerim. Herkese rastgele..
hoşgeldin hemşerim murat ,şimdiden iyi paylaşımlar.umarım burda iyi vakit geçirirsin.bilgilendirici ve eğlenceli bir forumdur burası.
Ben teşekkür ederim, anlayış ve duyarlılığınız için. Tekrar hoşgeldin, hayalindeki balıklara rastgelsin Muratcığım.